Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Én tudom, hogy nem játszunk a gálán"

Tisztában vagyunk vele, hogy sokaknak már a könyökén jön ki a Guns N’ Roses és a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatás körüli cécó, ám mivel a számok nálunk is egyértelműen azt mutatják, a téma izgatja az olvasók fantáziáját, nem állunk ellen a kísértésnek, és beszámolunk a legújabb fejleményekről. Amelyek szerint a csapat klasszikus felállása ugyan lehet, hogy tényleg ott lesz április 14-én Clevelandben, de színpadra biztosan nem lépnek. Vagy mégis. Vagy mégsem. Vagy nem tudják. Vagy tudják, csak nem mondják.

„Vagy még nem ütött meg a dolog, vagy már túl régen nincs közöm a Guns N’ Roses-hoz, de egyelőre nem érzem át annyira ezt az egészet”, magyarázta a gáláról Slash a QMI Agencynek. „És nem fogunk játszani. El tudom képzelni, hogy a szervezők részéről volt ilyen felkérés, de én tudom, hogy nem játszunk. Azt biztosan tudom, hogy Steven Adler ott lesz, ő sosem hagyná ki a dolgot. A többiekről nem tudok semmit.” Amikor konkrétan rákérdeztek W. Axl Rose-ra, Slash szintén nem mondott konkrétumot. „Fogalmam sincs. Feltételezem, ott lesz, de nem beszéltünk róla.”

A Guns beiktatása kapcsán azóta vált igazán durvává a hírgyár, hogy Dizzy Reed lenyilatkozta: az április 14-ei ceremónián a banda teljes klasszikus felállása ott lesz. W. Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Steven Adler utoljára 1990-ben álltak közösen színpadra, a csapat két vezéregyénisége, Axl és Slash pedig a gitáros 1996-os kilépése óta nem is beszéltek egymással.

A Guns N’ Roses 2004-es Greatest Hits válogatása mindenesetre ismét a Billboard-lista harmadik helyén trónol a héten egy speciális akciónak köszönhetően, Slash pedig május végén adja ki új albumát Apocalyptic Love címmel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 2012-03-24 14:57
Egyébként meg Axl úgy is lekési vagy 2-3 órával az egész ceremóniát, szóval nincs min agyalni! :D
Idézet
 
 
#3 Venomádi 2012-03-24 13:14
Nem tudom ki(k) a felelős PR-es(ek) de rettentő szar marketinget folytatnak, legalábbis én totál nem kajáltam ezt meg, inkább visszaköptem. Számtalanszor bebizonyította ugyanis a zeneipar, hogy sokkal könnyebb a várakozást fokozni, ha elvonulunk a világ elől. Lásd: Van halen..
Ezekről a Guns N' Roses maszlagokról részemről az összes bőrt lehúzták.
Idézet
 
 
#2 björn 2012-03-22 17:30
Pont ezt akartam írni, pé.
Szinte minden nap van egy ilyen okoskodás, meg ismerős ismerősének ismerősétől, és 20 évvel ezelőtti tagoktól származó századrendű infó blabberen, hogy ki lesz ott ki nem lesz ott játszanak-e együtt vagy sem. Ki nem szarja le? A magam részéről inkább ne játszanak a régi felállásban.
Én imádom az új Gunst is, a régit meg pláne, mégsem érdekel ez a baszakodás.
Idézet
 
 
+2 #1 2012-03-22 16:39
Jaj, má' tényleg sok lesz ebből a cirkuszból... És ha ott lesznek? És ha játszanak? Ki nem szarja le... (mármint fog bármi is változni?)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.