Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sixx: A.M.: megérkezett az első új klip

Május 3-án, nem egészen egy hónappal Nikki Sixx új könyve, a This Is Gonna Hurt után végre megjelenik a Sixx: A.M. azonos című kettes albuma is, melyről most már a Lies Of The Beautiful People című dalra készült első videoklip is megtekinthető, illetve a számlista és a borító is végleges.

Április 12-én jelenik meg az Egyesült Államokban Nikki Sixx új könyve, a This Is Gonna Hurt: Music, Photography And Life Through The Distorted Lens Of Nikki Sixx. A fele-fele arányban szöveget és fotókat rejtő mű már a Mötley Crüe főnök második írásos kiadványa a hatalmas sikert aratott, magyarul is kiadott A heroin-naplók után. Ahogy először is az önéletrajz képezte az alapot Nikki szólócsapata, a Sixx A.M. első lemezéhez, a The Heroin Diaries Soundtrackhez, úgy a This Is Gonna Hurt is kap egy „könyvzenealbumot", mely azonos címmel jön ki május 3-án.

„Mindig is volt érzékem ahhoz, hogy meglássam a különlegességeket az életben”, nyilatkozta az idén 53 éves basszusgitáros. „Már kölyökként is teljesen egyénien láttam a világot, és csodálatosnak, varázslatosnak találtam az átlagostól eltérő dolgokat. Még olyasmiket is, amiket mások szörnyűségesnek, undorítónak és furcsának tartottak… Az emberek szerint az én lencsém torzít, én viszont úgy gondolom, épphogy én látom a dolgok valós oldalát. Úgy éreztem, életre kell keltenem a vízióimat. Ez a projekt nyers: azt mutatja, amit látok és érzek, méghozzá írásokon, fényképeken, videókon és zenén keresztül. Mindenkit el akarok vinni a saját utazásomra, méghozzá valós időben. Ha nem bánsz el a démonjaiddal, ők bánnak el veled, és az bizony fájni fog.”

A This Is Gonna Hurtre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. This Is Gonna Hurt
02. Lies of the Beautiful People
03. Are You With Me
04. Live Forever
05. Sure Feels Right
06. Deadlihood
07. Smile
08. Help Is On The Way
09. Oh My God
10. Goodbye My Friends
11. Skin

A Sixx A.M. tagjai Nikki mellett továbbra is James Michael énekes/gitáros/billentyűs (aki jelenleg éppen a Hammerfall-lal melózik egy nashville-i stúdióban) és a Guns N' Roses aktuális felállásában is érdekelt Daren Jay „DJ" Ashba gitáros.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Guest 2011-02-22 09:01
nagyon jó lett! legyen ien az egész lemez! ;)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.