Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sinners Of The Seven Seas: még egy dal az októberben Budapesten koncertező Powerwolftól

Július 26-án jelenik meg a Napalmnál a Powerwolf új lemeze, a Wake Up The Wicked, amelyről most bemutattak egy újabb klipdalt. A zenekar ősszel Budapesten is fellép a Hammerfall társaságában, az MVM Dome-ban.

0405kraftwulf

A 2021-es Call Of The Wild után, nyár derekán új lemezzel jelentkezik a Powerwolf. Az ismét Joost van den Broek producerrel készített albumtól a zenekar kemény, meglepő és változatos dalokat ígér: mint mondják, hűségesek maradnak az ismert hangzásvilághoz, ugyanakkor egy lépést tesznek előre, és kissé más arcukat is megmutatják majd a Wake Up The Wickeden.

powerwolf_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Bless 'em With the Blade
02. Sinners of the Seven Seas
03. Kyrie Klitorem
04. Heretic Hunters
05. 1589
06. Viva Vulgata
07. Wake Up the Wicked
08. Joan of Arc
09. Thunderpriest
10. We Don't Wanna Be No Saints
11. Vargamor

Az első előzetes dal, az 1589 a hírhedt 16. századi kannibál sorozatgyilkosról, a magát vérfarkasnak valló Peter Stumppról szólt. Most a Sinners Of The Seven Seas is meghallgatható. A Powerwolf Wolfsnächte turnéja 2024-ben is folytatódik, ráadásul a gigantikus, tizenhat állomásos őszi európai körút a banda eddigi legnagyobb szabású, leglátványosabb túrája lesz. Október 22-én, az MVM Dome-ban mindennek a magyar közönség is tanúja lehet: a zenekar a Hammerfall és a Wind Rose társaságában érkezik hozzánk. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Herczeg88 2024-07-05 10:29
Nagyon vártam ezt a dalt, mert relatíve friss Powerwolf rajongóként a Sainted by the Storm daluk tetszett meg nekem először az általam első Powerwolf albumként hallgatott Interludiumon. Nagyon tetszett a himnikus, a sok másik többi dalukkal ellentétben fényes, vidám, optimista, pörgős tempója és stílusa. Nagyon tetszett a koncepció is, imádom a hajókat, a nyílt vizeket, a tengerészeket, kalózokat. Tavaly június 04.-én is az volt az egyik legkedveltebb daluk számomra élőben. Ezek után nagyon vártam ezt a dalt, mivel ugye a címe nagyon árulkodó volt, hogy egy hasonló tematikájú, hajózós, kalózos dalt kapunk, és kívántam is, hogy valahogy, valamilyen módon hasonlítson az elődére, mert számomra nekem a Sainted by the Storm az, és ez pedig a folytatása, vagy a testvére. És nagy örömömre igen, hasonló lett a dal stílusa, tempója, hangulata. Igazi tengerészes, együtt éneklős, kalandozós dal. Hiába na, a hajós, kalózos stílusú dalokhoz a vidám, pörgős hangulat illik, nem a lassú, szomorú hangvétel. Bármelyik másik dalukban el tudom képzelni de ebbe. A témában nem. Azt már csak ráadásként jegyzem meg egy személyes, saját véleményként, hogy szinte bármiben fogadni mernék, hogy ez a hajós stílus folytatása a Sainted by the Storm után nem véletlen, hanem nagyon is tudatos. Az a dal nagyon sok rajongónál betalált, és mint újítás, hatalmas siker volt, mert itt az ideje a farkasoknak a templomok és a kastélyok után meghódítani a tengereket is, ha már egyszer ilyen jól áll nekik mind koncepcióban, mind hangulatilag!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.