Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shut Up & Kiss Me: az első szám az új Whitesnake-albumról

Május 10-én jelenik meg a Whitesnake új lemeze, a Flesh & Blood, amelyről most meghallgatható az első dal is. A zenekar júniusban Budapesten is ismét fellép.

0208whitesnake

Tizenharmadik nagylemezével jelentkezik május derekán a Whitesnake. A Flesh & Blood nyolc évvel követi a sorban a banda legutóbbi, saját dalokat rejtő soralbumát, a Forevermore-t, és ha a Deep Purple-számokat rejtő The Purple Albumot nem számítjuk, ez lesz az első anyaguk a sorban Joel Hoekstra gitárossal. „Első ízben dolgoztam szerzőként Rebbel és Joellel”, mondta a zenéről még tavaly David Coverdale. „És ezúttal nem kizárólag nagyszerű Coverdale/Hoekstra-, illetve Coverdale/Beach-dalok készültek, hanem három olyan is, amelyek írásában mindhárman közreműködtünk. És kibaszott jók a nóták. Kivételesen pozitív, tökös, ízes, klasszikus Whitesnake-dalokat írtunk, van közöttük minden erőteljes rocktémától kezdve bluesig, epikus témától balladáig.

whitesnake_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Good To See You Again
02. Gonna Be Alright
03. Shut Up & Kiss Me
04. Hey You (You Make Me Rock)
05. Always & Forever
06. When I Think Of You (Color Me Blue)
07. Trouble Is Your Middle Name
08. Flesh & Blood
09. Well I Never
10. Heart Of Stone
11. Get Up
12. After All
13. Sands Of Time
14. Can't Do Right For Doing Wrong (bónusz)
15. If I Can't Have You (bónusz)

A CD/DVD-kiadásban ezek mellett három további extra audiobónusz kap helyet, ezek új dalok eltérő mixei. Az első single, a Shut Up & Kiss Me máris meghallgatható. A Whitesnake június 25-én Budapesten, a Barba Negra Trackben koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#4 Kondi István 2019-02-15 10:07
Nekem tetszik. Kíváncsi voltam, mire mennek Aldrich nélkül, de engem meggyőztek. Jó dal, old school klip csajokkal, jó verdával... Belehallgattam a többi számba is, szerintem rendben lesz ez a lemez. Ha hozzák a Good To Be Bad-Forevermore szintjét, egy rossz szavam se lesz. Ami pedig a legjobb lemezt illeti, nekem azt már leszállították a Slide It In, az 1987 és a Slip of the Tongue képében. Nekem ez a 3 lemez jelenti a Whitesnake-et. Nagyon várom már a pesti koncertet is!!!

Ui.: Tommy Aldridge még mindig egy isten. Egyszerűen etalon az öreg, ahogy nyomja, így 69 évesen is. Legjobbak egyike számomra.
Idézet
 
 
#3 ddrum77 2019-02-15 10:01
nem kicsit Winger, nem kicsit véletlenül =)
Idézet
 
 
#2 SGàbor 2019-02-15 09:45
Nagyon tetszik! Remélem az teljes album is jó lesz. Tudom sokan fanyalognak Coverdale hangja vagy Hoekstra miatt, de ez a szám rendben van.
Idézet
 
 
#1 kamikaze 2019-02-15 08:26
Egész jó dal (volna egy régi Covival), ami persze ilyen kaliberű zenészekkel nem annyira meglepő. Attól tartok ez lesz a baj az egész lemezzel is, összekapták magukat rajta, de maradéktalanul mégsem tud majd örülni neki az ember. Bár ne legyen igazam, kedvcsinálónak ez most elég jól sikerült.
(A legjobb lemezük dumát meg el kell felejteni Davidtől, az ugyanis az 1987. Sosem fogják überelni, de másoknak is nehéz lesz ebben a stílusban.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.