Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Shinedown: a feldolgozáslemezt letiltotta a Bon Jovi, de az új album azért alakul

0113shinedownMáris dolgozik új albumán a Shinedown. A 2012-es Amaryllis utódja valamikor az év második felében jelenhet meg, a már rögzített akusztikus feldolgozáslemez azonban egy Jon Bon Jovitól érkezett vétó miatt továbbra is a fiókpan porosodik.

„Jóval több mint harminc dalunk van”, mondta a The Pulse Of Radiónak Barry Kerch dobos. „Szóval anyagunk rengeteg akad, a kérdés csak annyi, működőképesek-e ezek, passzolnak-e az adott album hangulatához, mivel minden egyes lemez egyféle időkapszula, amely megmutatja, min mész keresztül életed azon szakaszában, amikor készül. Szóval amint elkezded összerakni a lemezt, az a kérdés, hogy passzol-e rá egy adott nóta, még akkor is, ha az a dal biztosan jó, vagy tényleg szereted. Ezen át kell esni, és fájdalmas folyamat is lehet, de a végén kapsz egy jó albumot.”

A Shinedownnak elméletileg egyébként a tarsolyában van egy majdnem teljesen kész lemezanyag, ami párhuzamosan készült az Amaryllisszel, és durvább, súlyosabb vonalon is mozog annál, azt azonban egyelőre nem tudni, ezekről a témákról beszélt-e Kerch. A banda szintén rögzített egy akusztikus feldolgozáslemezt, amelyet még tavaly ki akartak hozni, ám végül kénytelenek voltak időlegesen elhalasztani a megjelentetését, mivel a Bon Jovi nem adott engedélyt nekik a Wanted Dead Or Alive utánjátszásának kiadására. A feldolgozásokat egyébként a banda rajongói válogatták össze, és többek között The Clash, Pearl Jam és Metallica szerzemények is szerepelnek közöttük.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.