Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Senki érdekeit nem szolgálta volna, ha kivárjuk a lemezmegjelenéssel, amíg ismét turnézhatunk”

Too Mean To Die címmel jelenik meg januárban az Accept új albuma, amely a hattagú új felállás debütálását is jelenti. Wolf Hoffmann elmondta: nem látták volna eltolni a megjelenést csak azért, mert turnéfronton alighanem a 2021-es évet is elengedheti a világ.

1003accept

Too Mean To Die címmel jelenik meg január 15-én az Accept új albuma. A legendás heavy metalosok ismét Andy Sneappel rögzítették az anyagot Nashville-ben. A 2017-es The Rise Of Chaos folytatása a Nuclear Blast gondozásában érkezik, és ezen az anyagon lesz először hallható a banda háromgitáros, friss felállása, amelynek legfrissebb igazolása a tavaly csatlakozott Philip Shouse gitáros. Vele korábban, a szimfonikus turnén már dolgoztak együtt a veterán metálosok. Shouse eredetileg csak pár tavaly novemberi észak-amerikai bulin ugrott volna be Uwe Lulis helyére, aki egy régebbi motorbaleset nyomán szükséges műtétek miatt nem tudta vállalni a koncerteket. A zenekar tagjaiban azonban megfogant az ötlet, hogy akár állandó jelleggel is bővíthetnék vele a felállást, az elhatározást pedig tett követte. Az alabamai illetőségű Shouse azelőtt többek között Gene Simmons szólóbandájában bukkant fel.

„Szörnyen érintett bennünket a járvány”, mondta Wolf Hoffmann a finn Metal Shocknak. „Töröltük és 2021-re halasztottuk az összes nyári fesztiválfellépésünket, és eredetileg úgy terveztük, hogy a lemez januári megjelenésével egyidejűleg már lejátszhatjuk a főzenekari turnénkat, de ez sem fog összejönni, egy teljes évvel, 2022-re kellett eltolnunk. Ami hosszú idő, szóval ki kell várni, és majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Ami a lemezt illeti, sok zenekar az albummegjelenéseket is eltolja, mi azonban úgy döntöttünk: talán nem rossz ötlet menni előre, és most megjelentetni, hogy legalább valami hallgatnivalót adjunk a rajongóknak. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ismét találkozhatunk majd, de senki érdekeit nem szolgálta volna, ha kivárjuk a lemezmegjelenéssel, ameddig ismét accept_cturnézhatunk. Ki tudja, mikor érkezik el az az idő…”

A dallista az alábbi:

01. Zombie Apocalypse
02. Too Mean To Die
03. Overnight Sensation
04. No Ones Master
05. The Undertaker
06. Sucks To Be You
07. Symphony Of Pain
08. The Best Is Yet To Come
09. How Do We Sleep
10. Not My Problem
11. Samson And Delilah

A lemezről már két szerzemény is meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2020-11-26 10:55
Szerintem elképesztően jól néz ki a borító.

A Scorpions mellett az Accept a másik német Heavy Metal zenekar, akiket tényleg kedvelek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.