Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sean Yseult 13 éve nem is beszélt Rob Zombie-val

Sean Yseult, a White Zombie volt basszusgitárosa tavaly év végén jelentette meg I'm In The Band – Backstage Notes From The Chick In White Zombie című önéletrajzi kötetét. Az idén 45 éves zenész csak kisebb klubcsapatokban játszik a banda 1998-as feloszlása óta. A New York-i Daily News a könyv ürügyén szólaltatta meg.

„A CBGB's-ben találkoztunk először, aztán egy iskolai étkezőben", emlékezett vissza első találkozására Rob Zombie-val Sean (eredeti nevén Shauna Reynolds), aki nemcsak a színpadon és a próbateremben, de a magánéletben is évekig az énekes társa volt. „Vicces, mert először a szobatársát küldte oda hozzám, hogy beszéljen velem. De aznap este már össze is költöztünk, és utána hét évig elválaszthatatlanok voltunk egymástól. Az én roppant ócska negyedik emeleti lakásomban éltünk akkortájt, ami a Williamsburg hídra nézett. 500 dollárt fizettünk érte havonta a két lakótársammal: egyikük a konyhában aludt, a másik pedig velem a hálóban. Rob ide költözött be, Leon haverom pedig maradt a konyhában. Leon egy New York-i srác volt, punkbandákban játszott, szóval egy rakás punk mászkált állandóan a tűzlétrán és dörömbölt folyamatosan az ablakunkon éjjel-nappal. Egyetlen mosdókagylónk volt a fürdőszobában, ami állandóan a legkülönfélébb színekben pompázott, mivel mindenki átjáróházként használta a helyet, és ott festette be a haját..."

Seannak jelenleg semmiféle kapcsolata sincs Rob Zombie-val. „Egyikünkkel sem beszélt egy szót sem, mióta feloszlottunk... Onnantól kezdve, hogy nem vagy bent a világában, nem is létezel számára. Egyszerűen továbblép. Nincsenek bennem negatív érzelmek vele szemben, egyszerűen csak ilyen."

Habár a White Zombie a '90-es évek legnagyobb metal sikersztorijai közé tartozott az Egyesült Államokban, egy újjáalakulás igen valószínűtlen, hiszen Rob Zombie szólókarrierjével hasonlóan nagy sztár tudott maradni, mint a csapat élén, és minden reuniont firtató kérdésre kategorikus nemmel válaszol évek óta. Tavalyi albumáról itt írtunk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.