Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Scott Ian vagy James Hetfield is azt mondaná, hogy Gary mindenben ott van a szeren”

1024exodusŐsszel, egy elképesztően jó összeállítású turnéval végre ismét eljut Magyarországra az Exodus, méghozzá első ízben játszanak majd nálunk a klasszikus éra frontemberével, Steve „Zetro” Souzával. Új lemez ugyanakkor csak jövőre várható a bandától.

„Nem szeretek mindenki nevében beszélni, hiszen Gary a Slayerben is játszik, ami neki és nekünk is roppant fontos”, mondta Zetro a The Age Of Metalnak, amikor egy esetleges új Exodus-lemezről kérdezték. „És az Exodusban Gary a fő dalszerző, ez mindig is így volt, vagyis nyilvánvalóan az ő naptárától függ minden. De miután vele és Tom Huntinggal is beszéltem már a témáról, elmondhatom: mindannyian tudjuk, hogy lassan itt az ideje nekiállni az új zenéknek. Mondjuk, hogy 2017 végén akár ki is jöhet egy új lemez, annyi idő talán elegendő lesz az összerakásához. Addigra már három év telt el a visszatérésem és a Blood In, Blood Out megjelenése óta. Mi pedig mindig képesek voltunk megírni és felvenni egy lemezt öt-hat hónap alatt, ha otthon lehettünk, és a feladatra tudtunk koncentrálni. Pontosan tudjuk, mit csinálunk, tudjuk, mi az Exodus lényege, hiszen annyi éve csináljuk már ezt. Olyan ez, mint amikor felülsz a biciklire, és elindulsz vele.”

Zetro szerint Holtnál biztosan nem kell ötlethiányra számítani. „Bárkit megkérdezhetsz a metalszíntérről, és garantáltan azt hallod majd tőle, hogy ő a legnagyobb király. Mindenhez ért: zenét ír, szólózik, nagyszerű szövegeket ír. Tényleg hidd el, Scott Ian vagy James Hetfield is azt mondaná, hogy Gary mindenben ott van a szeren. Óriási szerencsénk van vele.”

Az Exodus november 16-án a négyesfogat Budapesten, a Dürer Kertben is fellép az Obituary, a Prong és a King Parrot társaságában, a Battle Of The Bays turné keretében. További információk itt. Egyelőre nem tudni, Holt itt lesz-e társaival a koncerten, hiszen a banda Gary slayeres elfoglaltságai miatt elsősorban nélküle, a heathenes Kragen Lummal turnézott a Blood In, Blood Out kapcsán. A Battle Of The Bays október 22-én startol Lille-ben, amikor a Slayer még Észak-Amerikát járja majd az Anthrax és a Death Angel társaságában, ugyanakkor utóbbi kör október 27-én befejeződik. Vagyis Gary elméletileg akár csatlakozhat is kollégáihoz, mire eljutnak Budapestre, bár mi azért nem fogadnánk erre. Mindenesetre őt is meg lehet nézni július 2-án Sopronban, a VOLT-on a Slayerrel.

 

Hozzászólások 

 
+31 #1 nsz 2016-06-18 15:45
Holtról jót vagy semmit:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.