Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Salvus: nézd meg, hogyan játszanak Zsédát!

1028salvusIsmét új videóval jelentkezett a Salvus. A csapat házilag szerkesztett össze egy klipet tavalyi feldolgozás-EP-je, a Metamorf egyik újabb szerzeményéhez.

„Ezúttal a Motel című Zséda átirat kapott némi mozgóképet, amelyhez az alapanyagot néhány idei illetve tavalyi koncertfelvételből válogattuk össze azzal a céllal, hogy a legutóbbi stúdiózós, megfejtős Most múlik pontosan videóval ellentétben itt most a zenekar pörgős energikus oldalát mutassuk meg, remélhetőleg minél többet visszaadva abból az intenzív zúzásból és lendületből, amit általában élőben művelünk”, áll a zenekar közleményében.

Eközben persze javában készül a jövő évben megjelenő új Salvus nagylemez is, amelyről most már minden koncerten előkapnak egy-egy tételt. A banda emellett még idén szeretne előrukkolni némi újdonsággal, de minderről majd a maga idejében szeretnének részletesebben is beszámolni. Az év végéig még többször el lehet majd őket csípni szerte az országban, így például Szegeden, Kazincbarcikán és Budapesten is játszanak. A pontos dátumokért a Salvus facebookos oldalát érdemes felkeresni, a Metamorf EP pedig innen tölthető le.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.