Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sabbath – Maiden – Priest – Motörhead turnéról álmodozik Rob Halford

A thrash metal legendás nagy négyesének hatalmas sikerű európai és amerikai koncertjei a jelek szerint mások fantáziáját is beindították: Rob Halford egy friss interjúban például megpendítette egy hasonló klasszikus rock/metal turné lehetőségét a Black Sabbath, az Iron Maiden, a Judas Priest és a Motörhead részvételével.

„Az amerikai Big Four bemutatta, hogy mindenki félre tudja tenni az egóját néhány ilyen speciális buli erejéig”, magyarázta Halford (a képen Glenn Tiptonnal és Bruce Dickinsonnal) az Artisan News Service-nek. „Ha azok a srácok képesek voltak erre, nincs ok arra, hogy miért ne tudná ugyanezt megtenni a Priest, a Maiden, a Sabbath, a Motörhead, a Led Zeppelin… Na, az bizony átszakítaná a tetőt! Kell lennie valakinek, valami nagy titánnak a zeneiparban, aki egyszer azt mondja: gyerünk, srácok, csináljátok meg!”

Mindez természetesen csak gondolatkísérlet volt a Judas Priest frontemberétől, de belegondolva végülis miért ne jöhetne össze a dolog? Ennél nagyobb csodákat is láttunk már az elmúlt években… Főleg, hogy a Metallica – Slayer – Megadeth – Anthrax négyes tagjaival szemben a felsorolt bandák tagjai mind hagyományosan jó kapcsolatban, sőt, nem ritkán kifejezett baráti viszonyban vannak egymással. A helyzetet némiképp árnyalja, hogy a Led Zeppelin összeállása Robert Plant vonakodása miatt nagy valószínűséggel nem következhet be, a Black Sabbath ősfelállása azonban már az újjáalakulás kezdeti szakaszánál jár.

A Priest jelenleg egyébként Észak-Amerikában turnézik a Black Label Society és a Thin Lizzy társaságában.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Venomádi 2011-10-19 23:27
Két egymásutánban magam alá is szarnék ha a közelébe is kerülhetnék ennek a bulinak. Onnantól már senkit nem izgat a világvége.
Idézet
 
 
+2 #1 feca 2011-10-19 19:25
Az eredetiség kedvéért a Judasnak vissza kell majd hívnia a KK Downing-ot. Ha már a Sabbath is megcsinálja! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.