Shock!

július 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Running The Gauntlet: még egy stáblistás dal a ’80-as évek szellemében Stan Bushtól

0516stanbushMég egy új dallal jelentkezett Stan Bush. A Running The Gauntlet ugyanúgy az énekes klasszikus slágereit eleveníti fel, mint a pár hete bemutatott No Surrender.

Vadonatúj szerzeményt mutatott be nemrég Stan Bush. A 71 éves AOR-legenda friss dalának címe No Surrender, ami nyílt visszautalás az annak idején az 1989-es Kickboxerhez írt Never Surrenderre, és a teljes nosztalgia jegyében egy underground akciófilm, a The Last Kumite betétdalaként lát napvilágot. A Ross W. Clarkson és Sean David Lowe nevéhez fűződő alkotás deklaráltan az említett éra klasszikus akciófilmjei előtt tiszteleg, és a Netflixen tekinthető meg. Stan most a film másik betétdalát, a Running The Gauntletet is közzétette.

Bush 1983-as nagylemezével tűnt fel a színtéren, és ugyan sosem lett belőle nagy sztár, a VHS-korszak olyan ikonikus alkotásainak soundtrackjéhez járult hozzá emlékezetes betétdalokkal, mint a Transformers egész estés rajzfilmváltozata, a Száguldó bosszú, a Véres játék vagy az említett Kickboxer. Legutóbb 2020-ban jelentetett meg önálló albumot Dare To Dream címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.