Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Running Back: még egy dal Herman Frank jövő heti szólóalbumáról

1231hermanfrankNovember 18-án jelenik meg az AFM kiadónál Herman Frank, az Acceptből jó másfél éve távozott gitáros új nagylemeze. A The Devil Rides Out albumon Rick Altzi énekel, és most megérkezett róla a második dal is.

Jövő pénteken jelenik meg The Devil Rides Out címmel Herman Frank harmadik szólóalbuma, a 2009-es Loyal To None és a 2012-es Right In The Guts folytatása. A gitáros, aki az Accepten kívül leginkább a Victoryból lehet ismerős, az AFM kiadóval állapodott meg a lemez megjelentetéséről, amelyet aztán Hannoverben rögzítettek. Herman szólócsapatát a Masterplanből ismert Rick Altzi énekes, Michael Müller basszer (Jaded Heart) és Andre Hilgers dobos (Rage) alkotja. Az album hangmérnöke Charlie Bauerfeind volt.

A lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

hermanfrank_c01. Running Back
02. Shout
03. Can't Take It
04. No Tears In Heaven
05. Ballhog Zone
06. Run Boy Run
07. Thunder Of Madness
08. License To Kill
09. Stone Cold
10. Dead Or Alive
11. Run For Cover
12. I Want It All
13. You Don't Know (bónusz)

A zenét teljes egészében Frank írta, és a produceri teendőket is ő vállalta magára. Mindez nem meglepő annak fényében, hogy a gitáros már az Acceptből is azért távozott 2014 decemberében, mert nem engedtek neki teret a kreatív folyamatokban. „Harminc éve írok dalokat, azóta, hogy elkezdődött a zenei pályafutásom egy iskolai csapatban", mondta akkor egy interjúban. „És szégyenletes, hogy ezt a tehetségemet nem mutathatom meg azzal, hogy az Acceptben is írok néhány dalt. Nagyon szeretnék írni pár számot az Acceptnek, de Peter és Wolf úgy döntött: az Accept őket jelenti, és magukban akarják összerakni a dalokat. Szóval miért kellene befejeznem a dalszerzést csak azért, mert az Acceptben zenélek? Írtam dalokat a Victorynak, a Hazzardnak, a Moon'Docnak, írtam dalokat a két szólólemezemre, szóval egy sor különböző banda számára. Teljesen normális, hogy most sem hagyok fel ezzel.”

Egyelőre nem tudni, hogy a szintén 2014-ben kiadott, a Destructionből ismert Schmierrel és Stefan Schwarzmann dobossal elkészített Panzer-albumnak, a Send Them All To Hellnek lesz-e folytatása.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 kaffer 2016-11-14 12:58
Bennük van minden ami kell, de közepes dalok. Inkább bármelyik Accept.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.