Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rope Ends: hallgasd meg, volt-e értelme újragenerálozni a Remedy Lane-t!

Július 1-jén jelenik meg az InsideOutnál a Pain Of Salvation 2002-es Remedy Lane albumának újrakiadása Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived) címmel. Az alaposan megváltoztatott albumról most meghallgatható a Rope Ends friss variánsa.

Ismét megjelenteti a nyáron talán legmeghatározóbb és legsikeresebb nagylemezét a Pain Of Salvation. A Remedy Lane Re:visited (Re:mixed & Re:lived)-re az eredeti anyag újrahúzott változata mellett a 2014-es atlantai ProgPower fesztes fellépésük anyaga is felkerül, ahol elejétől végéig eljátszották az albumot. Természetesen nemcsak a hangzás, de a külcsín is megújul majd, és a Rope Ends alább meghallgatható friss változata alapján máris kaphatunk némi ízelítőt azt illetően, mire számíthatunk a különleges vállalkozástól.

A zenekar a párhuzamosan készülő, igen súlyosnak ígért új nagylemez munkálatai miatt az idei fesztiválszezonban csak takaréklángon üzemel, de azt már most tudni lehet, hogy július 30-án ők is ott lesznek a nagyszebeni ARTmania Fesztiválon. A Pain Of Salvation legutóbbi lemeze a saját dalok speciális verzióit rejtő Falling Home volt tavalyelőtt, a kemény dolgokon keresztülment Daniellel az utóbbi kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.