Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ronnie Romero szerint nem kizárt, hogy lesz új Rainbow-lemez

Ugyan két sajátos felvételt már közzétett az újjáéledt Rainbow, Ronnie Romero énekes szerint mindez még korántsem a teljes kép, és akad a frissen rögzített darabok között vadonatúj szerzemény is. Azt viszont természetesen nem tudja, ki akarja-e hozni ezeket valaha is Ritchie Blackmore...

0715rainbow1

Ronnie Romero azt mondta a Metal Forcesnak: a Rainbow az év elején rögzített egy teljesen új dalt is a kihozott tradicionális téma és az I Surrender új változata mellett. „Nem tudom, mikor jelenhet meg, de nagyon kellemes, jó számról van szó", fogalmazott az énekes az interjúban, amely még a júniusi brit bulik előtt készült, de csak most jelent meg. „Majd meglátjuk a koncertek után, mik Ritchie Blackmore szándékai, akar-e új zenéket írni, további koncerteket adni, vagy akármit csinálni. Nekem egyelőre fogalmam sincs erről, de talán majd a turné után... Maga a dal egyébként elég meglepő. Ritchie pár hónappal ezelőtt küldte át, és eredetileg valami másra számítottam, viszont ez a nóta a korai Rainbow-ra emlékeztet, az első, 1975-ös albumra. Szóval szerintem a rajongóknak nagyon tetszik majd."

Ronnie szerint egyelőre nem rendelkeznek konkrét tervekkel egy esetleges teljes nagylemezre, de ötletként természetesen létezik az elképzelés. „Felvettünk egy csomó különböző dolgot: újakat, régebbieket... Ott az I Surrender, ami már meg is jelent, de van pár Dio-korszakos darab, egy Graham Bonnet-érás téma... Alapvetően olyan ez az egész, mint egy demó. Ahogy mondtam, minden Ritchie-n múlik. A turné után döntéseket hozunk majd arról, hogy lesz-e teljes lemez, netán csak pár új dal, vagy bármi. Minden attól függ, milyen érzésekkel áll majd a dologhoz Ritchie a koncertek végeztével. Jelenleg nem tudom, milyen elképzelésekkel rendelkezik a zenekarral kapcsolatban, de nekem olyan érzésem van, hogy ha a bulik jól sülnek el, akkor talán valami mást is csinálunk majd. Ha pedig nem, akkor júniusban talán véget is ér az új Rainbow története."

Azt illetően, hogy jól sültek-e a koncertek, mi magunk is eltérő véleményeket vallunk Glasgow és Birmingham alapján...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.