Shock!

július 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Romero, Sarzo és Tichy segítségével vette fel új albumát Adrian Vandenberg

Idén új lemezzel jelentkezik a Vandenberg zenekar. A Whitesnake egykori gitárosa elég komoly felállást trombitált össze az albumra…

0131vandenberg

Ronnie Romero énekes (Rainbow, The Ferrymen), Brian Tichy dobos (Whitesnake, Foreigner, Ozzy Osbourne, Pride & Glory) és Rudy Sarzo basszer (Whitesnake, Ozzy Osbourne, Quiet Riot) alkotja Adrian Vandenberg aktuális zenekarának felállását. Az akár bivalyerősnek is simán nevezhető négyesfogat a veterán Bob Marlette producerrel rögzítette új nagylemezét, amely kilenc dalt tartalmaz majd. Friss szerzeményt egyelőre nem mutattak be, mint ahogy a pontos részletekre is várnunk kell még, de a klasszikus Burning Heart dal új változata máris itt van tőlük.

A turnéfelállásban a ritmusszekció sajnos nem tart Adriannel és Ronnie-val, élőben Koen Herfst dobos és Randy van der Elsen basszer kísérik majd őket. További részletek hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 Verebélyi Gábor 2020-02-03 10:57
Sziasztok!
Nagyon felkapott mostanság ez a Romero gyerek, és el kell ismerni, tényleg erős hangja van...

Viszont... Én valamiért mégsem érzem benne azt az átütő erőt, azt a különlegességet ,amit egy ilyen blues alapú muzsikánál elvárnék. gondolok itt a mélyekre, a frazírokra, hajlításokra, azokra az apró finomságokra, hangulatváltáso kra, érzékenységre, amik pl. Coverdale-nek, vagy Dio.nak, De akár Tony Martinnak, szegény Ray Gillan-nek benne vannak/voltak a hangjában. Lehet, ötven éves korára beérik a pasas?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.