Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockos és r'n'b-s szólóalbumokat készít Mick Mars

Hamarosan szólólemezzel jelentkezik Mick Mars, a Mötley Crüe sokat látott, súlyos gerincbetegséggel küzdő gitárosa. Mick ezekben a napokban éppen a Marilyn Manson oszlopos tagjával, Twiggy Ramirezzel dolgozik a stúdióban egy közös szerzeményen.

Egyelőre nem tudni, Ramirez mellett pontosan kik is bukkannak majd fel még Mick albumán: a Los Angeles-i Black Veil Brides énekese, Andy Biersack biztosan a meghívottak között van. Mick a legendás George Bensonnal is zenélgetett az utóbbi hónapokban, és azt mondta, szívesen kiadna egy santanás, soulos, r'n'b-s irányultságú anyagot is, amire már meg is hívta vendégeskedni Macy Gray énekesnőt, ám a két esetben nem ugyanarról a projektről van szó. Utóbbi lájtosabb, könnyedebb lemez csak valamikor a meghatározatlan jövőben várható, a jelenleg készülő rockos anyag már akár 2012-ben is kijöhet, ha minden a tervek szerint halad.

Az idén 60 éves Mars genetikai eredetű súlyos betegséggel, az ankylotizáló spondilitissel küzd, amelynek lényege a csontok fájdalmas összenövése, és a mozgás elnehezülését, fájdalmassá válását vonja maga után.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.