Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Rémisztő, furcsa helyekre akartam ellátogatni ahelyett, hogy megint a nagy gitárhangzásra hegyezzünk ki mindent”

0120rpTavasszal jelenik meg az amerikai Filter hetedik nagylemeze, az elődeinél kísérletezősebbnek, őrültebbnek ígért Crazy Eyes. Az album első single-je, a Take Me To Heaven máris meghallgatható.

A főnök Richard Patrick elhunyt édesapjának állít emléket a Filter új kislemezdala, a Take Me To Heaven, amely az április 8-án, a Wind-Up kiadónál megjelenő Crazy Eyes albumon szerepel majd. „Ez egy kísérletezősebb, őrültebb lemez”, mondja Patrick, aki legutóbb 2013-ban adott ki albumot The Sun Comes Out Tonight címmel. „Most itt tartok: rémisztő, furcsa helyekre akartam ellátogatni ahelyett, hogy megint a nagy gitárhangzásra hegyezzünk ki mindent. A legutóbbi lemez idején ott volt az arc, aki leszerződtetett minket a kiadóhoz, én pedig felelősséget éreztem miatta: ő nagy rockhangzást akart, így a gitárok álltak a középpontban. Most viszont azt mondtam: most hadd legyek ismét olyan előadó, amilyen a warneres éveink alatt is voltam, a Wind-Up pedig rábólintott. Szóval inkább olyan ez a lemez, amilyenek azelőtt voltunk, és nagyon jól megmutatja, hol is állunk jelenleg.”

Patrick társai a felvételek során Oumi Kapila gitáros, Ashley Dzerigian basszer, Chris Reeve dobos és „Rotten” Bobby Miller billentyűs/sampleres voltak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.