Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Randy Blythe az Eyehategod élén

0705randallMiután augusztusban Phil Anselmo segítette ki őket, most a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe áll majd az Eyehategod élére az őszi amerikai turnén. A beugrás Mike IX Williams énekes egészségügyi állapota miatt vált szükségessé.

Hamarosan a Discharge-dzsal és a Toxic Holocausttal indul amerikai turnéra az Eyehategod, ám speciális koncertek várhatók tőlük a fronton Randy Blythe-tal. „Ahelyett, hogy lemondanánk egy fantasztikus turnét, úgy döntöttünk, hogy inkább folytatjuk, és ezer százalékot nyújtunk”, áll Mike IX Williams frissen közzétett nyilatkozatában. „A 2016-os Discharge-turné számomra is kiemelten fontos, hiszen a zenekar óriási hatással volt az életemre, de a jelenlegi egészségi állapotom miatt jelenleg nem vagyok képes minden egyes este színpadra állni és a lehető legjobban teljesíteni. És itt jön be a képbe jóbarátunk, Randy Blythe a Lamb Of Godból. A ’90-es évek eleje óta ismerjük Randallt, amikor az Eyehategoddal Virginiában játszottunk, és a koncertjeink után mindig felajánlotta, hogy húzzuk meg magunkat nála. Nagyszerű idők voltak azok, és jól összebarátkoztunk. Így, hogy ő áll a fronton, semmiféle folytonosság nem szakad meg. Én pedig jelenleg is orvosi ellátásban részesülök, és amint lehetséges, visszatérek a zenekarba.”

„A srácok életben akarják tartani az Eyehategodot, amíg IX jobban lesz, és bárki, aki már látta élőben őket, tudja, hogy egy Eyehategod-koncert nem feltétlenül a legmegfelelőbb hely a pihenésre és a lábadozásra”, mondja Randy. „A legfontosabb pedig az, hogy Mike IX jobban legyen. Büszkén teszem hozzá a magamét ehhez a turnéhoz, és örülök, hogy színpadra léphetek a világ tagadhatatlanul egyik legsúlyosabb zenekarával. Ígérem, hogy vad élmény lesz majd!”

A turné tíz amerikai várost érint októberben. Mike problémáinak pontos mibenléte egyébként nem ismert, de az énekes köztudottan nem éppen a straight edge életmód híve, és állapota miatt már 2015 elején is komplett turnékat kellett lemondania az Eyehategodnak. Most, augusztusban két New Orleans-i koncerten Phil Anselmo segítette ki őket.

 

Hozzászólások 

 
-33 #2 Vance 2016-09-23 14:28
Remélem itt nem gyilkol majd meg senkit :(
Idézet
 
 
+6 #1 Eyehategod 2016-09-23 10:29
Olvastam a facebookon. Remélem Mike mihamarabb rendbejön és hallhatjuk újra: we are hate god from New Orleans Lousiana
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.