Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rammstein: „Egyelőre nincsenek turnéterveink, és lemezkészítést sem tervezünk”

Az eredetihez tervezettnél pár nappal később, november 4-én jön ki a Spinefarmnál az Emigrate új lemeze, a Silent So Long, amelyen Lemmy, Jonathan Davis és Marilyn Manson is vendégszerepel. Richard Z. Kruspe szerint a Rammstein-fanatikusoknak egyelőre be kell érniük ennyivel, a zenekar ugyanis nem tervez semmiféle aktivitást a közeljövőben.

Öt évvel ezelőtt jelent meg a Rammstein legutóbbi stúdióalbuma, a Liebe Ist Für Alle Da, de a csapat gitárosa szerint a hosszú kihagyás ellenére sem érdemes egyelőre folytatásban reménykedni. „Egyelőre semmit sem tervezünk”, mondta a Horns Up Rocks!-nak a gitáros, aki hamarosan Emigrate projektjével jelentet meg új lemezt. „Minden évben találkozunk: összejövünk egy hétre, és rengeteget eszünk. Az énekesünk vadászik, szóval ebben az egy hétben rengeteg általa elejtett állatot falunk fel, meg persze át is beszélünk egy csomó mindent. Amikor idén találkoztunk, az a döntés született, hogy majd jövőre megint összejövünk, aztán meglátjuk, akkor hogy látjuk a dolgokat… Szóval jelenleg egyelőre nincsenek turnéterveink, és lemezkészítést sem tervezünk. De ez akármelyik percben megváltozhat…”

Kruspe nemrég a brit Metal Hammernek azt mondta: a csapatból jelenleg mindenki a saját ügyeivel foglalkozik, de nem is kergeti őket a tatár. „A zeneipari változások egyik előnye, hogy nem kell, nem szükséges évente albumot megjelentetned. Sokan, akik ebben a cipőben jártak, nem annyira jó lemezeket is kihoztak. Szóval nekem bejön, hogy szünetekkel működünk. De ettől még persze össze fogunk jönni megint. Imádok a Rammsteinnel turnézni, és ha valakinek támad egy megfelelő víziója, új lemezt is készítünk majd.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Đorina 2015-02-06 13:13
Rendben, hogy nincs új album, de azért koncert túrnék lehetnének. :) Egyszer voltam csak Rammstein koncerten, akkor is külföldön, de életem legjobb pillanata volt. A lényeg, hogy megismételném, szóval remélem minél hamarabb ,,összeállnak". ;)
Idézet
 
 
+3 #4 Hamvai Richárd 2014-09-22 21:25
Évente találkoznak??? Huha hát az nem valami biztató így nagyon nem is lesz új lemez félek hogy feloszlanak pedig idén pont 20 évesek vártam volna valami hatalmas albumot 20-dik szülinapokra de mindegy :(
Idézet
 
 
+2 #3 pumpika666 2014-09-22 19:12
szerencsére nincsen náluk egy portnoy/morse/jorn lande-szintű tag, akinek muszáj megélhetési okokból félévente lemezt kiadni... :D (mondom ezt úgy hogy az említett triumvirátustól rengeteg lemezt szeretek)
amúgy is olyan a stílusuk, ahol nehéz újat mondani, jobb, ha érlelődnek a témák, mintsem kiadjanak 1-2 évente olyan lemezeket, amiken 10ből 2-3 nóta hallgatható
Idézet
 
 
+3 #2 Azki 2014-09-22 11:28
Szerintem többek között ez is ismérve annak, ha egy banda összeszokott, jól müködő társaságból áll: ha épp nincs ihletük, vagy pihenni akarnak, nem fújnak rögtön riadót és nem oszlanak fel. Majd visszatérnek ha úgy érzik.
Idézet
 
 
+6 #1 ADIZS 2014-09-21 19:21
Mondjuk az tényleg jó, hogy nem f.ssák az albumokat ötlet nélkül, de azért már elég régen volt 2009, remélem tényleg jön valami még lassan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.