Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ralf Scheepers nem hazudtolja meg önmagát

Már csak az utolsó simítások vannak hátra a Primal Fear frontember, Ralf Scheepers első önálló lemezén. Az illusztris vendéglistából, illetve abból ítélve, hogy itt is szerepel majd egy Judas Priest feldolgozás, aligha kell attól tartani, hogy az énekes önállóan túlságosan kibújna a bőréből.

„Ez a lemez olyan, mint egy utazás, ami a karrierem minden állomását érinti: kőkemény, zúzós metal, súlyos, groove-os ütemek, nagyzenekari, epikus dolgok és pőre, alapvető dalok egyaránt lesznek rajta. Meg persze néhány kellemes meglepetés is!", mondja Ralf Scheepers, a Primal Fear jelenlegi és a Gamma Ray egykori énekese, aki annak idején, a '90-es évek közepén még a Judas Priest megürült frontemberi pozíciójára is esélyes volt. A meglepetések közül az egyik minden bizonnyal az a dal lesz, melyet Ralf duettben énekel az áhított állás akkori megnyerőjével, Tim „Ripper" Owensszel. Ripper mellett vendégként feltűnik majd az albumon „Metal" Mike Chlasciak (Halford, Painmuseum, Testament többek között) és Snowy Shaw (King Diamond, K2, XXX, egyetlen hosszú napig Dimmu Borgir és még sok egyéb) is.

Az egyelőre cím nélküli anyagon két feldolgozás is szerepel majd, a (mi más?) Judas Priest Before The Dawnja és Scheepers egyik még régebbi csapata, a Tyran Pace Saints Of Rockja. A Ralf és Achim Köhler által producerelt lemez a tervek szerint februárban kerülhet a boltokba a Frontiers gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.