Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rákkal műtötték a Guns N’ Roses (ex?-)gitárosát

Csak most derült ki, hogy januárban rákos daganattal operálták Ron Thalt, a Guns N’ Roses egyik gitárosát. Azt egyelőre nem tudni, mennyiben változtatta meg mindez Bumblefoot gondolkodását, de tény: innentől kezdve deklaráltan saját dolgait helyezi előtérbe a zenekarral szemben.

„Most alapvetően a saját dolgaimra koncentrálok”, mondta a Horns Up Rocks!-nak Bumblefoot, amikor arról kérdezték, milyen jövőt lát maga és a Guns N’ Roses előtt. „Biztos vagyok benne, hogy 2015 izgalmas, érdekes év lesz mindenkinek – a Gunsnak, nekem, tényleg mindenkinek. Sok vasat tartunk egyszerre a tűzben ők is, én is… Meglátjuk, mi történik majd.” Bumblefoot ugyan nem mondta ki egyértelműen, hogy távozik-e a zenekarból, de szavai alapján akár még ez sem kizárt. „Egész életemben a pályámat egyengettem, aztán megpróbáltam párhuzamosan futtatni a dolgot a Gunsszal, de ez egy idő után nagyon bonyolulttá vált. Az idő véges, és nem lehetsz egyszerre két helyen. Teleportálni nem lehet, klónhadsereget gyártani nem akarok. Egyszerre csak egy helyen lehetsz, ami bizonyos dolgokat megakadályoz, így aztán el kell kezdened döntéseket hozni.”

Az idő sajátos természetéről Ron sajnos egészen közelről győződhetett meg januárban, amikor rákos daganatot műtöttek ki a testéből. Ma már szerencsére rákmentes. „Gyors beavatkozás volt, szóval nem hasonlítom magam azokhoz, akiknek tényleg küzdeniük kellett a betegséggel. Én szerencsés voltam: nem terjedt szét, nem rosszabbodott. Kivágták, és ennyi. De bárkivel előfordulhatnak ilyen szar dolgok…”

Azt persze egyelőre alighanem csak Bumblefoot és személyesen W. Axl Rose tudhatja, vajon továbbra is szerepet vállal-e a Guns N’ Roses tevékenységében a gitáros. Ugyanakkor tény, hogy Ron az utóbbi években többször is nyilvánosan adott hangot a csapat tétlensége felett érzett elégedetlenségének.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.