Shock!

augusztus 11.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Queensryche: itt az új klip, nyáron koncert a FEZEN-en

Március 1-jén, a Century Media gondozásában jelent meg a Queensryche új nagylemeze, a The Verdict, amelyről most bemutatták a Light-years klipjét. A zenekar nyáron a FEZEN-en is fellép.

0325qr

The Verdict címmel jött ki hónap elején a seattle-i Queensryche új albuma, a harmadik a sorban, amelyen már Todd La Torre énekel. A zenekar ismét Chris „Zeuss” Harris producerrel készítette el a lemezt, akárcsak közvetlen elődjét, a 2015-ös Condition Hümant. „Hihetetlenül büszke vagyok mindarra, amit elértünk ezzel az anyaggal”, mondja a frontember. „A hajthatatlan eltökéltség és a kemény munka, amiből mindenki kivette a részét, nagyon kifizetődőnek bizonyult.” „Nagyon régóta ez a legmetalosabb és legprogresszívebb lemezünk”, teszi hozzá Michael Wilton gitáros. Az albumról hamarosan nálunk is olvashatsz.

Érdekesség, hogy a lemezt Todd La Torre dobolta fel, mivel Scott Rockenfield dobos az elmúlt másfél évben kisfia születése miatt nem turnézott a bandával, és a felvételekre sem akart visszatérni a zenekarhoz. A koncerteken továbbra is az utóbbi évek beugrósa, a Kamelotból ismert Casey Grillo játszik majd, aki már a friss promófotókon is szerepel – mindez szintén azt erősíti, hogy Rockenfield visszatérése minimum kétséges. A csapat július 27-én a FEZEN-en is fellép, most pedig megtekinthető tőlük a Light-years videója.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.