Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Primordial: zord és barátságtalan lesz a hetedik csapás

Az utolsó simításokat végzi új, szám szerint hetedik nagylemezén az ír Primordial, akik Chris Fielding producerrel dolgoznak az albumon. A Redemption At The Puritan's Hand címet viselő anyag valamikor április folyamán kerülhet a boltokba a Metal Blade gondozásában.

„Chris szokás szerint fantasztikus munkát végez", mondta a Decibel magazinnak a frontember Alan Averill, azaz Nemtheanga a Napalm Death, Electric Wizard producer Fieldingről. „Tanult pár új trükköt, mióta legutóbb nála jártunk, szóval minden remekül működik. Maga az album pedig élettel és energiával teli. Vannak rajta nagyon zord és barátságtalan pillanatok, de akadnak a dalokban olyan még metalosabb elemek is, mely irányba a To The Nameless Deaddel mozdultunk el. Az egész anyag nagyon Primordial, és nem fog csalódást okozni a rajongóknak!"

A Primordial májusban és júniusban máris Európában turnézik majd az albumban az amerikai doomster While Heaven Wepttel és a francia Alcesttel. A trió Magyarországon is fellép a június 3-tól 5-ig Csillebércen megrendezendő Metalfesten.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.