Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Primal Rock Rebellion: hallgasd meg a legújabb Maiden projekt első dalát!

Egy ideje már tudni lehet, hogy az Iron Maiden gitáros Adrian Smith egy önálló stúdióprojektben egyesítette erőit az egykori SikTh frontember Mikee Goodmannel. A Primal Rock Rebellion névre hallgató formáció első dala már meg is hallgatható.

A Primal Rock Rebellion készülő albuma két nagyon eltérő zenei világot egyesít majd, hiszen a Maiden legdallamosabb, legizgalmasabban meghangszerelt dalaiért felelős Smith korábban soha nem dolgozott még olyan típusú énekessel, mint a stílusok között ugráló SikTh korábbi frontembere. További érdekesség, hogy Adrian nemcsak gitározik, hanem basszusozik is a lemezen. A dobokat session muzsikusokként Aby Fry és Dan „Loord" Foord ütötték fel.

„Nagyon érdekes folyamat volt elkészíteni ezt a lemezt Mikee-val", mondja a gitáros. „Nagyon eltérő hatásaink vannak, de roppant elégedett vagyok azzal, ami végül kisült a dologból. Igazán friss érzése van a végeredménynek." „Ez az album egy nagyon mély és színes utazásra visz mindenkit szövegileg és zeneileg egyaránt", magyarázza Goodman. „Adrian és én egyaránt nyitottak voltunk arra, hogy kísérletezzünk egymás zenei stílusával és hatásaival. Úgy érezzük, ebből végül valami újat és izgalmasat teremtettünk."

A Primal Rock Rebellion lemeze február 27-én jelenik meg a Spinefarm gondozásában. Az első, I See The Lights című dal már meg is hallgatható a projekt honlapján.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.