Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Priester máris lelécelt a Primal Fearből

0615aquilesTávozott a Primal Fear soraiból a tavaly év végén csatlakozott Aquiles Priester dobos, és átadta helyét Francesco Jovinónak. A zenekar emellett véglegesítette fix tagként Tom Naumann gitárost is.

„Tudtuk, hogy kemény lesz közösen dolgozni Aquilesszel, de megpróbáltuk, és sajnos lehetetlennek bizonyult úgy sakkozni az aktuális kötelezettségeinkkel és a jövőbeli elfoglaltságainkkal, hogy egy egységes zenekart működtessünk”, áll a Primal Fear közleményében. „A naptáraink és a kontinensek közötti távolságok miatt úgy döntöttünk, elválnak útjaink. Egyik fél sem bán semmit, és örülünk, hogy mindenki megpróbálta a lehető legtöbbet tenni annak érdekében, hogy működjön ez az egész. Továbbra is jóbarátok maradunk, és csakis a legjobbakat kívánjuk egymásnak a jövőre nézve!”

A Primal Fear új dobosa Francesco Jovino lett, akit az U.D.O.-ból lehet ismerni, ám nem ő az egyetlen friss igazolás: ismét teljes jogú taggá vált Tom Naumann gitáros, aki már az alapítás idején is benne volt a bandában, és az utolsó két évben szintén Ralf Scheepersékkel turnézott. Mindez ugyanakkor olyannyira nem érinti Magnus Karlsson státuszát, hogy utóbbi már majdnem teljes egészében megírta Mat Sinnerrel a banda következő nagylemezét. A felvételi munkálatok júliusban kezdődnek Dániában Jacob Hansen hangmérnökösködése mellett, a megjelenés pedig 2016 januárjában várható a Frontiersnél.

A banda legutóbbi lemeze Delivering The Black címmel jött ki tavaly év elején.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.