Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Powerwolf, Hammerfall és Wind Rose az MVM Dome-ban

A 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik, ráadásul a gigantikus, tizenhat állomásos körút budapesti állomása a hazai Powerwolf-koncertek eddig legnagyobb szabásúja, leglátványosabbja lesz október 22-én, az MVM Dome-ban.

1107kraftwulf

A Powerwolf az elmúlt években csúcsra tört, nemcsak Európában, de világszerte vált milliók kedvencévé. A színtér megkerülhetetlen és meghatározó csapatává váltak, emellett olyan látványvilágot és arculatot teremtettek, amely túlmutat a zenén. A magával látványos show már itthon is látható volt többször, de a 2024-ben a Powerwolf az eddigi legnagyobb durranásra gyúr az eddigi legnagyobb hazai helyszínen: a zenekar a Hammerfall és a Wind Rose társaságában érkezik hozzánk október 22-én. A koncert helyszíne ezúttal az MVM Dome lesz.

A jegyértékesítés november 10-én, 10 órától indul. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#8 Sinka Péter 2023-11-10 23:38
Idézet - nemmondommeg:
[quote name="Rcooley"]Powerwolf a 20 ezres MVM Dome-ban, a Priest, Accept, Saxon féle legendákon meg 1-2 ezer ember lézeng!/quote]
És szerinted meg is töltik? 5-6 ezer ember a reális, annyit meg a Priest is csinált tavaly.

Idézet - éniskommentelni akarok:
Egyébként szerintem a PW simán 10e+-os, a Hammerfallal együtt szerintem jók lehetnek 12-15 ezer emberre.


A trükk az, hogy egyelőre csak az alsó ülőszektorokba árulnak jegyet. Lehet, hogy ha nagyon meglódul, akkor még kinyitnak azok felett is néhányat, de ha a Priestnek a legutóbbi mindkét alkalommal, sőt, 2020-ban a Sabatonnak is elég volt egy keresztbe fordított papplaci - na jó, az utóbbinál inkább csak a szervező gondolta így, mert ott már arra is megvolt a tömegnyomor - akkor ez kevésbé valószínű.

[quote name="bogar"]Viszont idén rottyra rakták a Barbát úgy, hogy a nyári nyitott hátfalas verzió volt. Logikus a továbblépés./quote]

Igen, a Powerwolf is pont az a banda, amelyik kinőtte az első Barbát, a Tracket, meg a mostanit is - és én is például azért bojkottáltam sok pesti fellépésüket (Sabaton dettó), mert nem tudták olyan helyre rakni, ahol lett volna rajta levegőtlen tömegnyomor. Most nyáron az új Barba még kibírható volt, de a hely szar hangzása őket is megtalálta. (Érdekes viszont, hogy a Sonata Arctica és a Stratovarius kevésbé szenvedett ettől másfél hete.)
Idézet
 
 
#7 racerx 2023-11-08 10:42
Érdekes brigád ez. Régebben nem tudtam hova tenni, no meg 1000x eljátszott, sablon akármi volt, de aztán azt vettem észre hogy szórakoztat, élvezem. De aztán az utolsó pár lemez olyan szinten kópia -rádásul hangról hangra számról számra a saját előző lemezeikről, hogy el is felejtettem őket. Koncert detto ugyanez.. Ugyanaz, ugyanúgy ..Szóval érthetetlen az egész
Idézet
 
 
#6 bogar 2023-11-08 08:22
Idézet - virgács:
Magam részéről azért nem értem a helyszínválaszt ást, mert Bécsben a Gasometerben fognak játszani, ami még a Barbánál is kisebb.


Viszont idén rottyra rakták a Barbát úgy, hogy a nyári nyitott hátfalas verzió volt. Logikus a továbblépés. Ráadásul ünnepnap előtt is lesz, tehát másnap nincs meló, suli, stb... Sold out nem lesz, de bukta sem.
Idézet
 
 
#5 virgács 2023-11-07 20:33
Magam részéről azért nem értem a helyszínválaszt ást, mert Bécsben a Gasometerben fognak játszani, ami még a Barbánál is kisebb.
Idézet
 
 
#4 Damian de Milyen 2023-11-07 18:37
Valaki marketing/sales-ben jártas elmagyarázná nekem, hogy mióta és miért divat már közel egy évvel az esemény előtt árulni a jegyeket? Persze értem a szervezők álláspontját, de ez a mesterségesen kreált hype visszataszító. Vegyem meg a jegyet 11 hónappal korábban, aztán ha nem lesz belőle semmi, akkor a szervező így se bukik, csak az én pénzem romlik addig is.
Idézet
 
 
#3 éniskommentelniakarok 2023-11-07 18:31
Ha a fidesz megépítette az MVM Dome-ot akkor használni kell nincs mese.

Egyébként szerintem a PW simán 10e+-os, a Hammerfallal együtt szerintem jók lehetnek 12-15 ezer emberre.
Idézet
 
 
#2 nemmondommeg 2023-11-07 17:56
Idézet - Rcooley:
Powerwolf a 20 ezres MVM Dome-ban, a Priest, Accept, Saxon féle legendákon meg 1-2 ezer ember lézeng! Beteges ez így!


És szerinted meg is töltik? 5-6 ezer ember a reális, annyit meg a Priest is csinált tavaly.
Nem vagyok nagy fanjuk, mert ha hallottad egy számukat, az összeset hallottad annyira ugyanolyanok, de örülök hogy van egy felkapott gateway banda, akik sok új embert ismertetnek meg a metallal. Pár szám erejéig engem is tudnak szórakoztatni, de azért egy album hamar unalmassá válik.

A cikkben meg annyit javítanék, hogy "a 2022-es Wolfsnächte turné 2024-ben folytatódik", hiszen a Powerwolf a turnék elnevezésében is ugyanolyan kreatív, mint a dalírásban, így legalább 10+ éve Wolfsnächte a turnéjuk neve, csak az évszám cserélődik. :D
Idézet
 
 
#1 Rcooley 2023-11-07 17:34
Powerwolf a 20 ezres MVM Dome-ban, a Priest, Accept, Saxon féle legendákon meg 1-2 ezer ember lézeng! Beteges ez így!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.