Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Portnoy nélkül is „fenomenálisan” halad a munkával az Adrenaline Mob

0727ramoKülönösebben nem rázta meg Russell Allent és Mike Orlandót, azaz az Adrenaline Mob kreatív magját Mike Portnoy júniusi kilépése, a páros máris írja a dalokat a második lemezhez, amelynek megjelenése 2014 elején várható.

„Fenomenálisan haladnak az új Adrenaline Mob album pre-produkciós munkálatai”, mondja a dalszerzés állásáról Orlando. „Russell-lel pokolian jó albumot írtunk, és már csak néhány dal hiányzik ahhoz, hogy teljesen összeálljon a kép. Remélhetőleg pár héten belül a felvételeknek is nekiláthatunk.”

Azt persze még nem tudni, ki dobol majd a lemezen, de a zenekar egyelőre a jelek szerint nem izgatja magát különösebben a kérdés miatt. „Az az igazság, hogy folyamatosan dolgozni szeretnénk, nyomni az Adrenaline Mobot, és nem akarunk várni Mike-ra, amíg lesz ideje a zenekarra”, mondta Portnoy kilépése után egy interjúban Allen. „És egyelőre nem tudja, mikor lesz megint ideje, ennyi történt. Mike Portnoyt én kértem fel, hogy csatlakozzon a zenekarhoz, de a zenét Mike Orlandóval kettesben írtuk, szóval az Omertá lemez teljes egészében készen állt, mielőtt Mike csatlakozott volna hozzánk. Szomorú, hogy így alakult, de más dolgokkal is foglalkozik, így nem tud maradni. A lehető legjobbakat kívánjuk neki, de a Mobnak haladnia kell tovább. Mike nagyon jó fej volt, mert még javasolt is embereket a maga helyére. Minden lehetséges opciót megvizsgálunk. Azt mindenesetre már mindenki tudja, hogy a Mob dobost keres. Most inkább az új albummal foglalkozunk, de a doboskérdés mindenképpen a következő, amit rendeznünk kell, miután megírtuk a dalokat.”

Portnoy utoljára néhány dél-amerikai koncerten ült az Adrenaline Mob dobcucca mögött, ahol a Halestorm vendégeként játszottak. John Moyer basszer az utóbbi hetekben többször is kisegített a Geoff Tate-féle Queensryche-ban is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 pumpika666 2013-07-27 15:40
Idézet - Szabó István:
Idézet - pumpika666:
ezek is ráálltak tömegtermelésre ... :(

Egy friss banda nem ülhet a babérjain évekig, bárkik is legyenek a tagok.

ez egy project, inkább foglalkozzanak a saját bandáikkal, jó volt a lemez, de egy symphony-x lemeznek jobban örülnék
Idézet
 
 
+2 #2 Szabó István 2013-07-27 15:27
Idézet - pumpika666:
ezek is ráálltak tömegtermelésre ... :(

Egy friss banda nem ülhet a babérjain évekig, bárkik is legyenek a tagok.
Idézet
 
 
-2 #1 pumpika666 2013-07-27 11:12
ezek is ráálltak tömegtermelésre ... :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.