Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Távozik az Adrenaline Mob soraiból Mike Portnoy

Noha igen elégedettnek tűnt az Adrenaline Mob eddigi eredményeivel, végül mégis a csapatból való távozás mellett döntött Mike Portnoy, aki zsúfolt időbeosztására hivatkozva dobbantott Russell Allen, Mike Orlando és John Moyer mellől. Utódjának személye egyelőre kérdéses.

„Szomorúan közlöm veletek, hogy a Halestorm előzenekaraként közelgő négy ehavi latin-amerikai koncert lesz az utolsó fellépésem az Adrenaline Mobbal”, áll a dobos közleményében. „Sajnos olyan időegyeztetési nehézségeim vannak, amik nem teszik lehetővé számomra, hogy a jövőre nézve teljes egészében elkötelezzem magam a zenekar aktivitásai mellett. Mivel nem tudok egyszerre két helyen lenni, nem szeretném őket visszafogni, hogy arra várjanak, mikor érek rá legközelebb. Nagyon büszke vagyok arra, amit közösen elindítottunk, a zenére, amit az elmúlt két évben alkottunk, és a lehető legjobbakat kívánom a srácoknak a továbbiakra nézve.”

Portnoy jelenleg két további zenekarban számít teljes jogú tagnak, a Billy Sheehannel, Tony MacAlpine-nal és Derek Sheriniannel közös instrumentális formációban, illetve a The Winery Dogsban, ahol szintén Sheehannel és Richie Kotzennel zenél. A Flying Colors ugyan létezik, de nem tekinthető fullosan pörgő csapatnak.

Egyelőre nem tudni, kit ültet be Portnoy helyére a dobok mögé Russell Allen, Mike Orlando és John Moyer.

 

Hozzászólások 

 
+2 #9 bogar 2013-06-06 16:26
Ebben a zenekarban ő nem kreatív, Orlando írja a zenét. Szerintem lefutotta a körét a csapattal és ennyi. Dave Grohl is zenél mindenkivel össze-vissza, csak ő trendi, Portnoy-t meg most utálni trendi.
Idézet
 
 
+5 #8 maradonnna 2013-06-05 18:06
A Dream Theaterből való kiszállása óta nem találja a helyét!de ez érthető is!
Idézet
 
 
+5 #7 ddrum 2013-06-05 14:54
Nem köti le a sima, egyenes vonalú zene, a DT-féle matek a világa, illetve minden, ami pár hónapig az újdonság erejét adja...
Idézet
 
 
+5 #6 GTJV82 2013-06-05 14:23
Keményen szívatja a vele együtt dolgozó zenésztársakat, az biztos. :)
Ahhoz képest, hogy pár hónapja miket nyilatkozott, hogy így hosszútáv, meg úgy emlékeztet a zenekar a DT indulására most jól beint mind a rajongóknak, mind Allenéknek is.
Szerintem el kellene mennie 1-2 hónap szabadságra, valami kietlen tájra és jó alaposan végiggondolni, mikor mit is szeretne pontosan.
Mert így - bármekkora zenész is - emberileg igen komolyan le fogja járatni magát, ha még nem kezdte el... sajnálnám.
Idézet
 
 
+3 #5 suizidium 2013-06-05 12:30
őrült zseni szindróma, ez a manusz megtehet bármit, ha valaki bizonyított a "sportjában" az ő!:-)
Idézet
 
 
+5 #4 janómanó 2013-06-05 10:49
"két további zenekarban számít teljes jogú tagnak" már a Transatlanticne k sem tagja? Ki tudja ezt követni? :)
Idézet
 
 
+5 #3 ukjoci 2013-06-05 09:00
Nem értem én sem. Egyszerűen nem értem. Ez egy jól működő csapat volt, szerintem korrekt zenét is csináltak nagyon. Persze, nem prog. rock, de ez ilyen volt és teljesen, erre lelép... hát ő tudja. Imádom Portnoyt, de ez azért kezd nekem is nagyon fura lenni. Persze, a Winery Dogs is elég korrekt zenét nyom a látottak alapján, de akkor is érthetetlen számomra.
Idézet
 
 
+2 #2 huczenecker 2013-06-05 08:25
Ez egy igazi fasz. Feltűnési viszketegségben szenvedő idióta, semmi több. Eltelt egy év és nem róla szólt minden második cikk, így kell már valami...
Figyeljétek meg: eltelik néhány hét és vissza akar majd menni a Mobba, mert hát a rajongók, meg mittudomén.
Őspöcs.
Idézet
 
 
+14 #1 2013-06-05 06:52
Poszttraumás a bácsi. A hosszú kapcsolat után baszik fűvel-fával. :) Csodálkoznék, ha a másik két csapatból nem szállna ki két éven belül, mert nem ér rá a harmadik és negyedik nagyon fontos no name projekt miatt. Nagyon nem találja a helyét.

u.i.: "The Winery Dogs" - ez valami paródia zenekar név???
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.