Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Portnoy: „Mike Mangini fantasztikus dobos”

Habár Mike Portnoy új bandája, az Adrenaline Mob még épp csak felpörgőben van, John Sykesszal közös triója pedig még istenigazából be sem indult, a dobos már most sem zárja ki, hogy egyszer a jövőben valaha még visszatérjen a Dream Theaterbe.

„Sosem mondom azt, hogy soha", mondta Portnoy a JAM Magazine-nek. „Továbbléptek és én is továbbléptem. Mike Mangini fantasztikus dobos, de ha pár év múlva adná magát a lehetőség és éppen ráérnék, biztosan megfontolnám a dolgot. A Dream Theater a szívem és a lelkem volt huszonöt éven keresztül – ez túl sok ahhoz, hogy csak úgy megfeledkezzünk róla..."

Mike ugyanakkor az interjúban igyekezett egyértelművé tenni, hogy jelenleg nem a Dream Theater körül jár az esze. „Pont az a kibaszott lényeg, hogy az Adrenaline Mob különbözik a Dream Theatertől és a Symphony X-től. Ezt az embereknek tudatosítaniuk kell magukban, mielőtt beteszik a lemezünket vagy eljönnek egy bulinkra, mert különben sokkot kaphatnak. Ez ugyanis egy teljesen más állatfajta. Russ (Russell Allen, a képen jobbra Mike mellett) és én időtlen idők óta progresszív metalt játszunk, és most mindketten valami másra vágytunk. Még a projektjeimben, a Transatlanticben, az O.S.I.-ban vagy a Liquid Tension Experimentben is progos elemekkel dolgoztunk. Az Adrenaline Mob viszont arcbamászó, tökös, odacsapós, groove-os metal. Ha szereted a Panterát, a Stone Sourt vagy a Black Label Societyt, szerintem ugyanúgy bírod majd, ahogy én is. Prog arc vagyok, negyedszázadot töltöttem egy prog bandában, de ettől még ugyanúgy szeretem a Slayert, a Megadeth-t, az Iron Maident és a Metallicát is."

Az Adrenaline Mob EP-je augusztusban került a boltokba, a teljes nagylemez 2012 elején érkezik. A Dream Theater új nagylemeze, az A Dramatic Turn Of Events szeptember 12-én jelenik meg. Jordan Rudess-szel készült interjúnkért kattints!

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 kamikaze 2011-09-06 09:54
Igazából arra leszek/vagyok kíváncsi, hogy mi Portnoy konkrét véleménye az új Dream lemezről. Na az lesz az érdekes interjú! Mert azt nem teheti meg, hogy ne mondjon róla részletes véleményt, bár szerintem nem is akar majd kibújni a válasz elől, mint egyes zenészek gyakran teszik ilyen helyzetben, hogy pl. még nem hallottam a lemezt stb.. A Dramatic megjelenése után biztos vagyok benne, hogy szinte azonnal végighallgatja (ha ezt már most meg nem tette!), és meg is lesz róla a véleménye. Úgy gondolom, hogy nem fogja a volt csapatát bírálni, mert alapjában véve nincs is miért. Tudja azt ő is, hogy ez a ,,luxushajó" egyenlőre nélküle folytatja útját.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.