Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pitch Black Forecast: mélyen, de legalább Randy Blythe-tal

0626pbfMeghallgatható egy dal a Pitch Black Forecasttől, Gene Hoglan és a Mushroomhead-frontember J Mann közös projektjétől, amely az október 21-én megjelenő As The World Burns lemezre kerül majd fel. A szám érdekessége, hogy a Lamb Of God frontembere, Randy Blythe is vendégeskedik benne.

Randy Blythe (Lamb Of God), M. Shadows (Avenged Sevenfold) és Devin Townsend is felbukkan a Pitch Black Forecast októberben megjelenő nagylemezén. J Mann és Gene Hoglan csapata nem teljesen új, már kiadtak korábban egy rég nem kapható nagylemezt, illetve egy EP-t is, a még idén megjelenő album azonban nyugodtan tekinthető tényleges első albumnak is, ugyanis a korábbi felvételek feljavított változataiból rakták össze. „Ez az anyag a kedvenc Pitch Black Forecast-dalaim gyűjteménye lesz, amelyeket újrakeverünk, és hozzájuk teszünk további elemeket is", mondja Mann. „Így sokkal közelebb állnak majd az eredeti elképzeléseimhez az új verziók. A side-projektekben az a vicces, hogy a dolgokat néha összecsapja az ember, és nem is dolgozik annyira koncentráltan, hiszen rendszerint kevés idő jut rájuk. De ezzel az új anyaggal most lenyestük a felesleges zsírt, és rászántuk az időt a munkára: az eredmény mindenképpen a Pitch Black Forecast definitív albuma lesz."

Az anyag mellé odacsapnak egy négyszámos EP-t Mann másik projektjétől, a Bitch Wranglertől is. A kiadó a Ferocious Records lesz, a Randy vendégszereplésével ékesített So Low alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 iLane 2014-09-08 10:12
Ez odabasz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.