Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pinkkel és a Foreignerrel is zenélt a Marilyn Manson új dobosa

Egy Los Angeles-i dobos, bizonyos Jason Sutter ül be a Marilyn Manson dobcucca mögé a banda mostanában esedékes koncertjein. A muzsikus kilencéves kora óta dobol, és leginkább Chris Cornell szólóbandájából lehet ismerni, ám beugró turnéütősként vagy stúdiózenészként rengeteg különféle előadóval játszott már.

Sutter három évig zenélt a Soundgarden frontemberével, de rajta kívül olyanokkal is muzsikált már, mint Pink, az American Hi-Fi, a Smash Mouth vagy a The Rembrandts, sőt, rövid ideig a Foreignerrel és a New York Dollsszal is kapcsolatban állt. A Marilyn Mansonhoz történő csatlakozását az tette szükségessé, hogy elődje, Chris Vrenna novemberben otthagyta Mansont, Twiggy Ramirezt és a basszer Fred Sabiant. Jason először februárban mutatkozik be a Marilyn Mansonban, az ausztráliai Soundwave fesztiválturnén.

A 2009-es The High End Of Low folytatásaként érkező Born Villaint az utolsó album előtt visszatért Twiggy Ramirez egy interjúban csak úgy jellemezte, mint a Mechanical Animals punkosabb verzióját kevésbé nagyzoló formában. A csapat tavaly év végén szakított az Interscope kiadóval, akiknél karrierjük kezdete óta dolgoztak, így az új anyag a Cooking Vinyl gondozásában jelenik majd meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.