Shock!

július 05.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Phil Anselmo az Eyehategodban

Ismét a legbrutálisabb muzsikákban merül el Phil Anselmo: a Pantera volt frontembere júliusban Scour nevű projektjével adott ki EP-t, de még idén kijön az új Superjoint Ritual-album, és Phil augusztusban, két koncert erejéig beugrik az Eyehategodba is.

Két koncerten is Phil Anselmo énekel majd az Eyehategodban augusztus 19-én és 20-án, New Orleansben, illetve Richmondban. A beugrás természetesen nem jelent fix csatlakozást, de Mike IX Williams annyira rossz egészségügyi állapotban van (…), hogy nem képes színpadra állni a zenekarral az említett bulikon, így Anselmo az ő áldásával helyettesít majd a fellépéseken. A kapcsolat persze nem új, hiszen Phil ősrégi Eyehategod-rajongó, és a zenekarban gyermekkori haverjai zenélnek, legutóbbi lemezüket pedig az ő Housecore kiadója adta ki 2014-ben.

Anselmo jelenleg egyébként saját projektjeiben is a durva, mocskos vonalat erőlteti: a black/thrash/death-vonalú Scour első EP-je július közepén jelent meg, és itt is lekötötte az első fellépést, amely jövő februárban lesz a norvégiai Bergenben, a Blastfesten, méghozzá az esemény egyik headlinereként. Eközben már készül a hármas Superjoint Ritual is, amely jogi okokból Superjointként jelenik majd meg az ősz folyamán, Caught Up In The Gears Of Application címmel. A kiadó itt is a Housecore.

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 shmonsta 2016-08-05 11:02
Nagyon szeretem a zenekart, de Mike-nak kéne már egy hosszabb szünet, rendes kezelés és alapvető életmódváltás mielőtt nagy baj lesz. Phil már sokszor lépett fel velük hol énekel hol gitározik megy már rutinból :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.