Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken jelenik meg az új Queensryche, nézd meg a Blood Of The Levant klipjét!

Március 1-jén, a Century Media gondozásában jelenik meg a Queensryche új nagylemeze. Az album a The Verdict címet viseli, és Blood Of The Levant címmel most bemutatták róla a harmadik előzetes dalt.

0115qr

The Verdict címmel jön ki e hét pénteken a seattle-i Queensryche új albuma, a harmadik a sorban, amelyen már Todd La Torre énekel. A zenekar ismét Chris „Zeuss” Harris producerrel készítette el a lemezt, akárcsak közvetlen elődjét, a 2015-ös Condition Hümant. „Hihetetlenül büszke vagyok mindarra, amit elértünk ezzel az anyaggal”, mondja a frontember. „A hajthatatlan eltökéltség és a kemény munka, amiből mindenki kivette a részét, nagyon kifizetődőnek bizonyult.” „Nagyon régóta ez a legmetalosabb és legprogresszívebb lemezünk”, teszi hozzá Michael Wilton gitáros.

queensryche_cAz albumra az alábbi számok kerülnek fel:

01. Blood Of The Levant
02. Man The Machine
03. Light-years
04. Inside Out
05. Propaganda Fashion
06. Dark Reverie
07. Bent
08. Inner Unrest
09. Launder The Conscience
10. Portrait

A Man The Machine és a Dark Reverie már ismert, most a Blood Of The Levant című szerzemény klipjét is bemutatták. Érdekesség, hogy a lemezt Todd La Torre dobolta fel, mivel Scott Rockenfield dobos az elmúlt másfél évben kisfia születése miatt nem turnézott a bandával, és a felvételekre sem akart visszatérni a zenekarhoz. Azt ugyanakkor nem tudni, hogy a koncerteken továbbra is a turnékon kisegítő Casey Grillo segítségét veszik-e majd igénybe, vagy valaki másét. Elképzelhető, hogy minderre csak a megjelenés környékén derül majd fény, amikor is a Queensryche a Fates Warning és a The Cringe társaságában kezdi meg a koncertezést az Egyesült Államokban. A csapat július 27-én a FEZEN-en is fellép.

 

Hozzászólások 

 
#1 zoli09 2019-02-26 11:34
A pár évvel ezelőtti botránycunami ellenére továbbra is elfogult vagyok az igencsak csonka bandával szemben. Nem rosszak ezek a számok, szerintem hozni fogja az előző album színvonalát. Ugyanakkor erősen kétlem, hogy jobb lesz annál, de azért reménykedem. Mindenképpen el kell kerülni a klasszikus albumokkal való összehasonlítás t, mert annak nincs értelme, ma már elérhetetlen szint számukra (főleg az "agy" DeGarmo nélkül).
Tate-tel meg nem tudom, mi lehet, az elmúlt 15 évben volt egy viszonylagos jó albuma (The Key), a többi nagyrészt felejtős és érthetetlen. Talán a beharangozott jazz-albuma hozhat még pozitív meglepetést, valaki tud a projektről vmi infót?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.