Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paul Rodgers majdnem Jim Morrison utódja lett

Paul Rodgers, az egykori Free, Bad Company frontember és Queen kisegítő az Uncut magazinnak elárulta: Jim Morrison 1971-es halálát követően a The Doors komolyan gondolkodott azon, hogy őt állítja az elhunyt énekes helyére. A dolog részben olyan gyakorlati ok miatt hiúsult meg, ami ma már szinte elképzelhetetlen lenne.

A dologról maga Rodgers is csak nemrég szerzett tudomást. „Robby Krieger mesélte, hogy a Doors tagjai mind Free rajongók voltak, és Jim Morrison halála után át is utaztak Angliába miattam", mesélte az énekes. „A gond annyi volt, hogy akkoriban elvonultam vidékre a saját dolgaimat intézni, és egyszerűen nem találtak meg... Amikor Robby elmesélte ezt, úgy esett le az állam, mint egy rajzfilmfigurának! Hogy csatlakoztam-e volna hozzájuk? Nem tudom. Ennyi idő után nehéz erre válaszolni. Azt hiszem, nem. Inkább alapítani szoktam zenekarokat... De már az is megtisztelő lett volna, ha felkérnek!"

A 61 éves Paul áprilisban a Def Leppard énekes Joe Elliott másik csapata, a Down'n'Outz társaságában turnézik majd Nagy-Britanniában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.