Shock!

december 09.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paul Rodgers majdnem Jim Morrison utódja lett

Paul Rodgers, az egykori Free, Bad Company frontember és Queen kisegítő az Uncut magazinnak elárulta: Jim Morrison 1971-es halálát követően a The Doors komolyan gondolkodott azon, hogy őt állítja az elhunyt énekes helyére. A dolog részben olyan gyakorlati ok miatt hiúsult meg, ami ma már szinte elképzelhetetlen lenne.

A dologról maga Rodgers is csak nemrég szerzett tudomást. „Robby Krieger mesélte, hogy a Doors tagjai mind Free rajongók voltak, és Jim Morrison halála után át is utaztak Angliába miattam", mesélte az énekes. „A gond annyi volt, hogy akkoriban elvonultam vidékre a saját dolgaimat intézni, és egyszerűen nem találtak meg... Amikor Robby elmesélte ezt, úgy esett le az állam, mint egy rajzfilmfigurának! Hogy csatlakoztam-e volna hozzájuk? Nem tudom. Ennyi idő után nehéz erre válaszolni. Azt hiszem, nem. Inkább alapítani szoktam zenekarokat... De már az is megtisztelő lett volna, ha felkérnek!"

A 61 éves Paul áprilisban a Def Leppard énekes Joe Elliott másik csapata, a Down'n'Outz társaságában turnézik majd Nagy-Britanniában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.