Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Patient Number 9: hallgasd meg Ozzy első új dalát Jeff Beckkel!

0410ozzyPatient Number 9 címmel meghallgatható az első előzetes dal Ozzy Osbourne új, azonos című albumáról. A lemez ismét Andrew Watt producerkedése mellett készült, és gitárlegendák egész sora teszi tiszteletét rajta.

Magához képest szokatlanul gyorsan leszállította a legutóbbi Ordinary Man album folytatását Ozzy Osbourne, amely szeptemberben jelenik meg az Epic kiadónál. Az album egyik érdekességét mindenképpen a felvonuló gitárlegendák száma jelenti. A társszerzői és produceri teendőket ezúttal is Andrew Watt végezte az énekes fő partnereként, ám ezúttal nem ő gitározott a dalokban: a témák derékhadát a régi társ, Zakk Wylde kapta meg, de felvonul a lemezen egy Ozzyval közösen írt számban Tony Iommi, illetve Eric Clapton és Jeff Beck is. A ritmusszekciót olyan nehézsúlyú arcok alkotják, mint Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) és a nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt Taylor Hawkins (Foo Fighters) dobosok, valamint a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo.

A Jeff Beck vendégeskedésével felvett Patient Number 9 dal most meghallgatható. A hangszeres szekcióban Zakk mellett Smith és Trujillo erősíti a frontot. Ozzy a tervek szerint 2023. május 17-én a Budapest Arénában koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Építőmester 2022-06-24 07:57
Jó, hát úgyis tudjuk, hogy egy Ozzy generátor énekelte fel a lemezt Ozzy helyett! Aranyos dal, örülünk, hogy még van. A hangzás rossz.
Idézet
 
 
#1 Nordmann 2022-06-24 06:16
A dal nem lenne rossz, de a keverés... Qobuz-on is meghallgattam 24 bites változatban. Abszolút nem jön át a Chad Smith-től megszokott feeling. Mintha a dob 32 bit/s-es mp3-ként lenne tömörítve. :O
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.