Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Parkot neveznének el Torontóban a Rush tagjairól

0625rushKönnyen lehet, hogy a Lee Lifeson Art Park nevet kapja meg egy közkedvelt szabadidőpark Toronto Willowdale nevű környékén. Az elnevezéssel természetesen két világhíres szülöttje, a Rush basszusgitáros/énekese, illetve gitárosa előtt tisztelegne a kanadai nagyváros.

A park elnevezésének ötlete John Filion tanácsostól ered, a helyszín pedig azon a környéken található, ahol annak idején Geddy Lee és Alex Lifeson felnőtt, illetve megismerkedett, sőt, iskolába is errefelé jártak annak idején. „Fenomenális zenészek, akik Willowdale-ben nőttek fel, itt alakultak, sőt, még dalokat is írtak, hogy elmeséljék bennük az itt megtapasztalt külvárosi életérzést”, mondja Filion, akinek előterjesztése kedvező visszhangot váltott ki Torontóban, és úgy fest, a városi vezetés is nyitott a kezdeményezésre. A végső döntés augusztus 12-én születik meg.

Mielőtt bárki kiakadna: a közhiedelemmel ellentétben Neil Peart nem alapító tagja a Rushnak, ráadásul két társával ellentétben nem is Torontóban nevelkedett, hanem a szintén Ontarióban található Hamiltonban, vélhetően ezért is marad ki a nagy megtiszteltetésből.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Horse80 2014-07-20 22:29
Nem hinném hogy bármelyikük is különösebb jelentőséget tulajdonítana a dolognak, és ez így van jól. Ahogy Alex fogalmazott annó: Blah-blah-blah. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.