Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzyék Wardról: „Minden éremnek két oldala van"

Nem kommentálja Bill Ward legutóbbi nyilatkozatát a Black Sabbath tábor, akiknek közleményük alapján nem okozott különösebb lelki törést, hogy az eredeti dobos nem tart velük a 2012-re lekötött három koncerten. A Sabbath már megállapodott egy másik ütőssel, akinek személyét azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

„Úgy döntöttünk, nem fűzünk hozzá semmit Bill legutóbbi közleményéhez", áll Tony Iommi, Ozzy Osbourne és Geezer Butler friss sajtónyilatkozatában. „Minden éremnek két oldala van. Keményen próbálunk, és óriásit léptünk előre Tony kezelései után. Emellett megállapodtunk egy helyettesítő dobossal a közelgő koncertekre. A Downloadon találkozunk!"

A június 10-ei Download koncert előtt a Sabbathra még egy bemelegítő buli vár május 19-én este Birminghamben, a háromezer férőhelyes O2 Academyn – nyilván itt derül majd ki, hogy valóban Ozzy ütősét, a sajtóban hónapok óta rebesgetett Tommy Clufetost, netán valaki mást ültettek-e be Ward helyére.

Az ősfelállás dobosa a héten jelentette be hivatalosan, hogy biztosan nem vesz részt a zenekar idei két európai és egy amerikai koncertjén. Utóbbira augusztus elején kerül majd sor Chicagóban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.