Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzyék összetörtek fiuk súlyos betegsége miatt

Ozzy Osbourne és Sharon Osbourne összetörtek, miután kiderült, hogy fiuknál, a 26 éves Jacknél sclerosis multiplexet diagnosztizáltak. Egyelőre nem tudni, milyen kezeléseknek kell következniük, hogy az ifjabbik Osbourne esetében lassítsák a súlyos betegség kifejlődését.

Jack Osbourne betegségének híre hétfőn járta be a világsajtót, és az egyik brit bulvárlap megszólaltatta a hírneves szülőket is. „Folyamatosan azon gondolkodom, mit csináltam rosszul", mondta a Hello! magazinnak Sharon Osbourne. „Mit ettem vagy ittam a terhességem alatt? Úgy érzem, valahol az én hibám..." Ozzy Osbourne szintén maga alatt van Jack betegsége miatt. „Ha rólam lenne szó, mindenki azt gondolná: Ozzynak megvan a maga hírneve, és egyszerűen csak utolérte. De Jack nagyon jó srác..."

Jack Osbourne és menyasszonya, Lisa Stelly színésznő első közös gyermeke, Pearl Clementine Osbourne április 24-én látta meg a napvilágot. „Dühös lettem, és folyamatosan azon gondolkodtam, miért éppen most", mondta ennek kapcsán Jack. „Családom van, és ennek kellene a legfontosabbnak lennie..."

A sclerosis multiplex krónikus, teljes hátterét tekintve ismeretlen, minden bizonnyal autoimmun eredetű betegség, amelynek következtében nagy mértékben károsodnak az idegsejtek. A kór gyógyíthatatlan, lefolyását tekintve azonban minden betegnél más és más jelleget ölt. A legváltozatosabb tüneteket produkáló szenvedő alanyoknál a látás, a beszédkészség, a memória és a mozgásszervrendszer állapota egyaránt romolhat, hosszabb távon pedig teljes szellemi és fizikai leépüléshez vezethet a betegség. A kór kifejlődését megakadályozni szinte lehetetlen, a folyamat azonban lassítható, és a tünetek is enyhíthetők.

Jack Osbourne a The Osbournes sorozat révén vált világszerte ismertté, ám nehezen tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget, és egy időben komoly drogproblémákkal küzdött. Most már évek óta teljesen tiszta, és a filmiparban mozog, tavaly egy dokumentumfilmet is készített apjáról Prince Of Darkness címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.