Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzyék 2005 körül vissza akarták hívni Jake E. Lee-t

Ugyan az utóbbi napokban elsősorban azért került szóba Jake E. Lee, mert új énekese, Darren Smith alaposan elbaltázta a Red Dragon Cartel első fellépését, az aktuális interjúkban azért más, ennél érdekesebb témák is felmerülnek az ismét aktív gitárossal. Így például az is kiderült, hogy az Ozzy-tábor egyszer biztosan, de lehet, hogy kétszer is vissza akarta édesgetni Jake-et…

„A ’90-es évek közepén egyszer Sharon felhívott”, idézte fel a történteket Jake a BraveWordsnek. „Nem is beszéltem vele, mióta kirúgtak. Megkérdezte, mi van velem, és meghívott ebédelni: nekem is van egy lányom, neki is vannak lányai, akik akkoriban tulajdonképpen együtt nőttek fel. Találkoztunk, beszéltünk, és ugyan a visszatérésem lehetősége nem merült fel, már maga az a tény is beindította a pletykákat, hogy leültünk egymással. 2005 közepén azonban egyszer valóban azzal hívott fel, hogy érdekelne-e pár közös koncert, illetve talán egy következő lemez is Ozzyval. Nem voltam felkészülve egy ilyen megkeresésre, totálisan össze is zavarodtam. Ezen sokat kell gondolkodnom, vissza tudnál hívni holnap? Adj nekem huszonnégy óra gondolkodási időt – kértem tőle. Azt mondta, oké, hívott is, de még mindig nem voltam meg a válasszal, úgyhogy nem mondtam sem igent, sem nemet. Azt hittem, megint hívni fog, de nem hívott többet. Viszont egyébként sem hinném, hogy összejött volna a dolog, mert akkorra már kitaláltam, hogy megfontolom a dolgot, amennyiben megkapom a Bark At The Moon dalai után, ami nekem jár. Ez lett volna a feltételem. És noha soha nem nyílt alkalmam elmondani ezt Sharonnak, nem hinném, hogy megadta volna számomra mindezt. De ez akkoriban történt, amikor éppen sok problémájuk volt Zakk-kel, szóval akár az is lehet, hogy csak azért hívott, hogy azt mondhassa neki: hé, most beszéltem Jake-kel, kapd össze magad!”

1122rdcA január 28-án megjelenő Red Dragon Cartel lemezen olyan vendégénekesek is felbukkannak majd Darren Smith mellett, mint Robin Zander a Cheap Trickből, Paul Di'Anno (ex-Iron Maiden) és Maria Brink (In This Moment), a basszer-frakciót Rex Brown (ex-Pantera) és Scott Reeder (ex-Kyuss) erősíti, és a Five Finger Death Punch dobosát, Jeremy Spencert is meghívták egy kis cameóra.

A dallista az alábbi:

01. Deceived
02. Shout It Out
03. Feeder (with Robin Zander)
04. Fall From The Sky (Seagull)
05. Wasted (with Paul Di'Anno)
06. Slave
07. Big Mouth (with Maria Brink)
08. War Machine
09. Redeem Me (with Sass Jordan)
10. Exquisite Tenderness

A Feeder alább meghallgatható.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 zebraman 2013-12-23 07:16
Idézet - jancsesz:
kérhetek arról felvilágosítást , hogy milyen gondok voltak akkoriban Zakkel, amire Jake is utal? nagyon érdekelne a dolog... köszönöm! :)


Ha jól emlékszem, egyrészt alkoholista, másrészt túl sokat kért, zsarolta őket, vagy valami ilyesmi.
Idézet
 
 
+2 #1 jancsesz 2013-12-22 13:06
kérhetek arról felvilágosítást , hogy milyen gondok voltak akkoriban Zakkel, amire Jake is utal? nagyon érdekelne a dolog... köszönöm! :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.