Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Részegen tette tönkre Jake E. Lee új zenekarának első fellépését az énekes

1108jakeElég csúnyán leszerepelt karrierje első koncertjén az egykori Ozzy és Badlands gitáros, Jake E. Lee új zenekara, a Red Dragon Cartel. A csapat rengeteg bírálatot kapott Darren Smith énekes teljesítménye miatt, a frontember ugyanis láthatóan ittasan lépett színpadra, és hamisan énekelt.

Smith, a Harem Scarem egykori dobosa láthatóan illuminált állapotban lépett színpadra a legendás hollywoodi Whiskey-A-Go-Go klubban december 12-én, és roppant hamisan énekelt, amiért természetesen a rajongók azonnal durva módon szedték le róla a keresztvizet. „Erre nincs mentség, elbasztam”, írta Smith a zenekar hivatalos honlapján a csapnivalóan sikerült debütáló fellépés után. „Nem is tudom elhinni, hogy nem raktak ki a zenekarból. A lehető legőszintébben elnézést kérek a zenekartól és minden Jake rajongótól. Jobbat érdemeltetek volna, és meg is fogjátok kapni.”

A csapat webmestere eközben megvédte Darrent, mondván, többezer mérföldet repült egy igen rövid és fárasztó felkészülés után, torokproblémái voltak, illetve nem működött rendesen a monitor a színpadon – ezek után nem csoda, hogy a fejébe szállt az a pár feszültségoldó ital.

Mindez egyébként nem feltétlenül tett rosszat a zenekarnak, akik azóta állítólag folyamatosan kapják a különböző turnéajánlatokat, és az igazság kedvéért azt sem árt hozzátenni, hogy Smith a következő két bulin már nagyon odatette magát. Az alábbi videókon meg lehet tapasztalni a különbséget. A Red Dragon Cartel első lemeze január 28-án jelenik meg. Az Ozzy Osbourne Bark At The Moon és The Ultimate Sin lemezeiről, illetve a Badlands albumairól ismert Jake társai Smith mellett Ronnie Mancuso basszer (Beggars & Thieves) és Jonas Fairley (Black Betty) dobos. A zenekar májustól június közepéig Európában turnézik.

 

Hozzászólások 

 
+11 #2 Pista bá 2013-12-17 15:08
Nem rossz,de azért Endre kicsit magasabb színvonalon művelte ezt :D
https://www.youtube.com/watch?v=it1DPRiwvHM
Idézet
 
 
+16 #1 Wendiii 2013-12-17 10:52
Úgy látszik, Amerikában is van Paksi Endre. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.