Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ozzy és a Black Sabbath: „Nagyszerű lenne, ha készítenénk még egy albumot”

0611sabbathHétfőn végre hivatalosan is megjelent a Black Sabbath új lemeze, a 13, amelyhez az első klip, a God Is Dead? is megérkezett. A zenekar július végén kezdi meg az anyag amerikai turnéját, és elméletben nem zárkóznak el attól a lehetőségtől, hogy később még egy lemezt készítsenek közösen.

„Sosem éreztem úgy, hogy a Never Say Die! megfelelően lezárta volna a Sabbath sztorit", mondta Ozzy Osbourne a The Pulse Of Radiónak. „Amennyiben nem készítünk még egy stúdióalbumot, ez tökéletesen fejezi be a kört. Most értünk el arra a pontra, ahol mindig is lenni akartam a sabbathos napjaim befejezéseként. Persze az élet néha viccesen össze tudja keverni a dolgokat, nagyszerű lenne, ha készítenénk még egy albumot, de ha nem így lesz, a 13 szép zárást jelent. Egyedül az szomorú, hogy Bill Ward nem játszott rajta." Mindez persze nem jelenti azt, hogy tényleg reális esély mutatkozik egy következő Black Sabbath anyagra. „Harmincöt évünkbe telt, mire összehoztuk ezt", magyarázta Ozzy. „Ha lesz folytatás, akkor lesz folytatás, de nem akarok elkezdeni belemenni az ezt illető találgatásokba. De nem bánnám, ha csinálnék a többiekkel még egy Sabbath albumot."

Geezer Butler basszer a Billboardnak elméletben szintén nem zárta ki, hogy a Black Sabbath esetleg készítsen még egy nagylemezt. „Már annak is örülök, hogy Ozzyval és Tonyval képesek voltunk összejönni és elkészíteni ezt az utolsó albumot. De úgy gondolom, sosem szabad azt mondani, hogy soha. Elképzelhető, hogy lesz folytatás. Meglátjuk, hová jutunk ezzel a lemezzel, meglátjuk, mi történik."

A Black Sabbath amerikai turnéja július 25-én kezdődik a texasi Woodlandsben, a banda turnédobosa továbbra sem a lemezt feldoboló Brad Wilk, hanem Tommy Clufetos lesz. A zenekar a tervek szerint három-négy új dalt játszik majd a 13-ről, köztük a God Is Dead?-et, amelynek immáron a klipje is megnézhető. Az új lemezről még a héten kritikát közlünk, a Klasszikushock rovatban pedig sorra vesszük az összes eddig még nem szerepeltetett, Ozzyval készült Black Sabbath albumot. A debütáló lemezről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 kecskebégető666 2013-06-11 23:20
Idézet - codename333:
hát Isten tartsa meg ezen szókásukat :D csináljanak csak nyugodtan :D mert ez a msotani letépte a fejem.Zseniális lett és kurva jó! Várjuk a következőt .Leglaábbis nagyon örülnénk neki ha esetleg összejönne

Istem? A pokol legssetéttebb utra mag Lucifer mindenek attya ember... :D
Idézet
 
 
+2 #6 Szabó István 2013-06-11 21:53
Ha csinálnak még egyet, akkor annak a végére is bevágják az esőt és a harangot? Csak hogy meglegyen a keret :)
Idézet
 
 
#5 nemmondommeg 2013-06-11 18:27
Sosem voltam nagy Sabbath rajongó. Összesen 3 dalt ismertem eddig tőlük, de ez a lemez rohadt jó. 10/10
Ja és még kiemelném a hangzást. Szerintem nagyon eltalálták.
Idézet
 
 
+6 #4 kamikaze 2013-06-11 14:30
Ha néhány év múlva csinálnának még egy ugyanilyen szintű lemezt, már közelsem durranna ekkorát, mint ez a mostani, mert egyszerűen elmúlna a varázs. Így pedig egy egyszeri és megismételhetet len produktumként lehet majd értékelni. Szóval kár lenne ezt a ,,történelmi hangulatot" újabb stúdiólemezzel borzolni, jól van ez így. Még zárásként, utolsó albumnak is simán el tudom fogadni. A koncertezés az más, csinálják amíg bírják és örömet okoz nekik, meg persze nekünk is.
Idézet
 
 
+9 #3 Gábor 2013-06-11 13:02
35 év múlva, ugyanitt... :DDD
Idézet
 
 
+6 #2 imi 2013-06-11 11:14
Dear Fathers!
Idézet
 
 
+4 #1 codename333 2013-06-11 09:59
hát Isten tartsa meg ezen szókásukat :D csináljanak csak nyugodtan :D mert ez a msotani letépte a fejem.Zseniális lett és kurva jó! Várjuk a következőt .Leglaábbis nagyon örülnénk neki ha esetleg összejönne
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.