Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Over The Hills And Far Away Tarjával és Floorral

1021ftPikáns módon egy, a Nightwishtől is ismert dalt énekelt el közösen a finn metalosok két fronténekesnője, a múlt héten hivatalosan is taggá vált Floor Jansen, illetve a nyolc éve kipenderített Tarja Turunen. A speciális esemény október 20-án este, a belga Metal Female Voices fesztiválon történt.

Október 18-20-án, a belgiumi Wiezenben rendezték meg a Metal Female Voices Festet, ahol a műfaj legismertebb női énekessel felálló bandái léptek színpadra. A fesztivál bemelegítő napján egyébként Liv Kristine Espenaes szólóprojektje játszott headlinerként, a szombati nap főattrakciója a Lacuna Coil volt, előttük többek között a különleges vendégként a Within Temptation énekesnőjével, Sharon Den Adellel megerősített Delain, a Leaves’ Eyes, a Kontrust, a Visions Of Atlantis és a Kobra And The Lotus lépett színpadra. Vasárnap a Colours In The Dark című új albumát népszerűsítő Tarja Turunen volt a fő fellépő, aki előtt többek között a Revamp, Anneke Van Giersbergen, a Crimfall és a hazai Dalriada gondoskodott a közönség szórakoztatásáról.

Tarja illusztris vendéget fogadott a színpadon programja során: Floor Jansent, aki immáron hivatalosan is a Nightwish új frontcsaja. A két énekesnő közösen Gary Moore Over The Hills And Far Away dalát vezette elő, amelyet a Nightwish is nagy sikerrel dolgozott fel még a Tarja-érában. Egy rajongói videó alább meg is tekinthető a jeles eseményről.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Pitta 2013-10-21 19:06
Tarjának és ennek a csajnak semmi oka haragudni egymásra, és tök jó, hogy a fura helyzet ellenére bevállalták ezt :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.