Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ösztönösség túlanalizálás nélkül: jön az új Imperial State Electric

0719iseAll Through The Night címmel jelenik meg az Imperial State Electric új albuma szeptember 23-án. Nicke Anderssonék új munkája mindössze egy évvel követi a legutóbbi Honk Machine-t.

„Rock’n’rollt játszunk, és ha valakinek négy évbe telik elkészíteni egy rock’n’roll-lemezt, az azt jelenti, hogy az illető túlanalizált egy olyan művészeti formát, ami sokkal inkább a zsigeri ösztönösségről szól", mondja az új Imperial State Electricről Nicke Andersson. Ennek megfelelően az album ugyanazt képviseli majd, amit például az előző is, viszont új területeket is feltérképeznek rajta – ahogyan az már megszokott náluk. Ennek megfelelően felkerül egy countrys téma is rá Break It Down címmel, Linn Segolson vendégszereplésével, az All Through The Night című dalban pedig még vonósokat is alkalmaztak. A zenekar ismét Nicke stúdiójában dolgozott, a keverést a többek között a The Hives mellől is ismert Frans Hagglund végezte.

Ha már Andersson, a The Hellacopters húszéves első albumáról itt írtunk, és Nicke hamarosan ismét beindul az Entombed egyik változatával is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.