Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Orvosai szerint legfeljebb nyolc hónapja van hátra Lee Kerslake-nek

Több komoly betegséggel is küzd Lee Kerslake, a Uriah Heep és Ozzy Osbourne legendás dobosa. A 71 éves zenész derekasan küzd, de ő maga sem tudja, mennyi ideje van hátra.

1212kerslake

Súlyos egészségügyi problémákról számolt be a The Metal Voice-nak adott interjújában Lee Kerslake. „Prosztatarákom van, ami már átterjedt a testem más részeire, így a csontjaimra is, ami nagyon kellemetlen daganatfajta, így az orvos azt mondta: nagyjából nyolc hónapom van hátra", mondta a dobos. „De harcolok. Öt évvel ezelőtt négy évet jósoltak nekem a dokik, szóval mindenki láthatja, hogy küzdök. A csontrák mellett pedig pikkelysömöröm is van, illetve az ezzel együtt járó reumától és kétféle szívzörejtől is szenvedek. Ahogy mondtam, próbálom legyűrni a betegségeket, de nem lehet előre megmondani, mi történhet. Lehet, hogy kijön majd valami új gyógyszer is, amivel lehet kísérletezni, hogy életben tart-e még. Már így is ilyen sokáig túléltem, pedig végig bennem volt ez a halálos rák. De szembeszálltam vele, mert a zene erőt adott a harchoz..."

Kerslake ilyen állapotban értelemszerűen nem zenél aktívan, viszont egy önéletrajzi dokumentumfilmen dolgozik Not On The Heep címmel, benne számos neves rockzenésszel, amelynek révén finanszírozni is szeretné gyógykezeléseit. „Sosem tudom, mit hoz majd a következő nap. Egyre rosszabb és rosszabb az állapotom, szóval nehéz ez a harc: egyik percben jobban vagy, aztán utána következik öt nap szenvedés. Az ember néha feladná, de aztán mégsem."

Lee-nek bő egy évtizeddel ezelőtt egészségügyi állapota miatt kellett otthagynia a Uriah Heepet is, mert szíve egyszerűen nem bírta már a koncertekkel járó fizikai megterhelést.

 

Hozzászólások 

 
#2 19EmpEroR75 2018-12-12 15:27
Szomorú ezt olvasni. Sok erőt és kitartást kívánok!
Idézet
 
 
#1 Tóth Levente 2018-12-12 12:36
Kitartást!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.