Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Olyasmit szerettünk volna játszani, amit hiányolunk a mai színtérről”

Teljes egészében meghallgatható az Iamfire debütáló nagylemeze, a From Ashes. A csapat énekese maga Peter Dolving, a The Haunted volt frontembere.

0202iamfire

Végre elkészült a dán Iamfire első albuma, amellyel új vizekre evez Peter Dolving, a The Haunted egzaltált frontembere. „A From Ashes groove-ok és dallamok bonyolult hálója", mondja a csapat a hosszú évek óta formálódó anyagról. „Hogy is lehetne leírni? Talán mint a Swans, a Kyuss, a Tool, a The Cure, a Black Sabbath és a Beatles mutáns szerelemgyerekét? Őszintén szólva nem akartuk újból feltalálni a kereket, csak valami olyasmit szerettünk volna játszani, amit hiányolunk a mai színtérről. Számít ez valamit? Nekünk biztosan."

Dolving társai a csapatban Mikael Ehlert basszer (Hatesphere, Blood Eagle) és Peter Ahlers Olsen, a dobokat pedig session-jelleggel Ulf Scott Hansen (L.O.C., Suspekt, The Great Deceiver) játszotta fel. Nyáron elvileg szórványosan koncertek is várhatók majd, bár az Iamfire azért nem fogja szétturnézni magát. Az énekes egy Dress The Dead nevű bandában is érdekelt mostanában, itt a Forbiddenből ismert Craig Locicero a fő társa.

A From Ashes alább teljes egészében meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.