Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyolcéves kislány molesztálása és gyermekpornó birtoklása miatt kerül börtönbe a Sabaton volt gitárosa

Jogerősen szabadságvesztésre ítélte az illetékes svéd bíróság Rikard Sundént, a Sabaton és a Civil War egykori gitárosát. A zenész kislánya egy nyolcéves barátnőjét molesztálta, és gyermekpornó-felvételeket is birtokolt.

0410rs

Kilenc hónapos szabadságvesztést és pénzbüntetést kapott Rikard Sundén, miután elítélték egy nyolcéves kislány szexuális zaklatása, illetve gyermekpornó-felvételek birtoklása miatt. Előbbi eset még tavaly februárban történt: a zenész a lánya egyik náluk alvó barátnőjéhez osont be éjjel, és fogdosni kezdte. A kislány később egy barátjának számolt be a történtekről, ő értesítette a szülőket, akik azonnal feljelentést tettek Sundén ellen. Utóbbi először tagadta a vádakat, és azzal védekezett, hogy bizonyára kislánya érintette meg a barátnőjét. Számítógépe és telefonja átvizsgálása után a hatóságok több gyermekpornó-felvételt is találtak.

Sundéntől azóta elvált a felesége, és márciusban – minden különösebb kommentár nélkül – a Civil War is bejelentette, hogy megváltak tőle. Az ok tehát a fenti büntetőeljárás volt. A zenész egyébként azóta a nevét is Johan Anderssonra változtatta. Helyét a zenekarban egy másik egykori Sabaton-tag, Thobbe Englund vette át.

 

Hozzászólások 

 
#7 Jánosi Péter 2021-04-10 13:03
[Sikerült értelmezni a cikket látom. Ez a volt gitáros, nem jelenlegi tag. Szerinted mindenki úgy keres zenésztársakat, hogy a meghallgatáson az az első kérdés, hogy birtokol-e pedofil tartalmú videókat, illetve zaklatott-e már gyerekeket. Ne viccelődjünk már ilyen komolytalan hozzászólásokka l. Ugyanez érvényes a Manowarra. Olvastam már olyan hozzászólást is, hogy a pedofil gitáros miatt a Ross The Bossal készült lemezeket sem képes meghallgatni az illető. Most tényleg ennyire jó utálkozni, vagy csak lassan bootol a hipotalamusz?

quote name="Abigél"]Társulhat majd a Manowar-os kollégájához :) Sohasem szerettem ezt a - szerintem túlértékelt és felkapott - Sabaton zenekart. Remélem ezzel majd fel is fognak oszlani, majd előbb utóbb. A botrány nem tesz nekik majd jót. Ezzel az emberel pedig senki nem fog majd muzsikálni. Ajánlom a Shyguys-t :)
Idézet
 
 
#6 Abigél 2021-04-10 12:10
Társulhat majd a Manowar-os kollégájához :) Sohasem szerettem ezt a - szerintem túlértékelt és felkapott - Sabaton zenekart. Remélem ezzel majd fel is fognak oszlani, majd előbb utóbb. A botrány nem tesz nekik majd jót. Ezzel az emberel pedig senki nem fog majd muzsikálni. Ajánlom a Shyguys-t :)
Idézet
 
 
#5 Simon Zoltán 2021-04-10 11:05
Ilyenkor mindig a Rómeó Vérzik jut eszembe...Hadd égjen!
Idézet
 
 
#4 Tulus 2021-04-10 10:04
Rohadt geciládát remélem kicsinálják a 9 hónap "példás" büntetés alatt!
Idézet
 
 
#3 Chris92 2021-04-10 09:26
Alig kilenc hónapot kapni ilyenért, hát a svéd igazságszolgált atás sincs a helyzet magaslatán.
Idézet
 
 
#2 SquatEye 2021-04-10 07:50
Kilenc hónap? Az igen, szigorított ejnyebejnyét is kapott mellé?
Idézet
 
 
#1 nsz 2021-04-10 07:14
Remélhetőleg a cellájába is beosonnak majd esténként.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.