Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron ismét Wolfmother az Akváriumban

Június 15-én visszatér Budapestre a Wolfmother. A vintage rock egyik legalapvetőbb zenekara ismét az Akváriumban játszik majd.

0128wulfmutter

Az ausztrál Wolfmother 2005-ben hódította meg a világot első lemezével, ami szintén a Wolfmother címet viselte. A lemez az egész világon az eladási listák élvonalába ugrott, a rádiók által rommá játszott, emblematikus hard-psych-retrock sláger Woman Grammyt nyert, a Wolfmother pedig egy csapásra világsztár lett. A triót aztán kicsit megviselte a hirtelen jött népszerűség, Andrew Stockdale énekes kétszer is lecserélte a teljes zenekart, majd kiadott sikeresebb és kevésbé sikeres lemezeket. 2016 februárjában aztán megjelent a negyedik albumuk, Victorius címmel. Az album valóban győzedelmes lett, a megszokott vintage hangzás, a monumentális riffek, a nagyszabású és jól üvölthető refrének ismét felemelték a zenekart.

A Wolfmother 2016-ban már megtöltötte az Akvárium Klub NagyHallját, júniusban azonban ismét visszatérnek, szóval lehet duplázni vagy éppen pótolni a lemaradást. Jegyek január 31-én, 11 órától kaphatók, részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.