Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron érkezik a második Black Country Communion lemez

Már idén júniusban, vagyis nem egészen egy évvel az első után megjelenhet a kettes számú Black Country Communion album – tette közzé Glenn Hughes a twitteren. A Hughes mellett Joe Bonamassát, Derek Sheriniant és Jason Bonhamet felvonultató szupergroup már meg is kezdte a felvételeket, és nyárra komplett turnét terveznek.

„A kettes lemez júniusban jelenik meg, amikor megkezdjük a nyári turnénkat. Ma rögzítettük az első új dalunkat", írta üzenetében Hughes, aki korábban azt nyilatkozta, hogy a második album nagyjából a roppant jó fogadtatású tavalyi debüt, a Black Country vonalán mozog majd. „Nincs a lemezen semmiféle funk, de groove-os lesz, mint az első", fogalmazott az antiMusicnak a frontember. „A Led Zeppelin is groove-os volt, a Rolling Stones is groove-os. Legyünk őszinték: a Black Country Communion egy rock'n'roll banda, a második lemez pedig az első albumunk második része lesz. De ahogy mindenki tudja, soha nem írom meg kétszer ugyanazt a nótát. Nagyon, nagyon, nagyon keményen melóztam ezeken a dalokon, akárcsak a Black Countryn is. Most azonban kicsit több időm volt megírni őket."

A Black Country Communion december legvégén két brit bulin élőben is debütált, a szerencsések Wolverhamptonban és Londonban csíphették el az utóbbi évek egyik legerősebb összeállítása szupergroupját. Reménykedjünk benne, hogy a nyári turnén eljutnak ha nem is Magyarországra, de valahová a közelbe...

 

Hozzászólások 

 
#1 peti 2011-04-18 12:33
2011.07.16-án Bécsben fog játszani a BCC !!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.