Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nyáron érkezik a második Black Country Communion lemez

Már idén júniusban, vagyis nem egészen egy évvel az első után megjelenhet a kettes számú Black Country Communion album – tette közzé Glenn Hughes a twitteren. A Hughes mellett Joe Bonamassát, Derek Sheriniant és Jason Bonhamet felvonultató szupergroup már meg is kezdte a felvételeket, és nyárra komplett turnét terveznek.

„A kettes lemez júniusban jelenik meg, amikor megkezdjük a nyári turnénkat. Ma rögzítettük az első új dalunkat", írta üzenetében Hughes, aki korábban azt nyilatkozta, hogy a második album nagyjából a roppant jó fogadtatású tavalyi debüt, a Black Country vonalán mozog majd. „Nincs a lemezen semmiféle funk, de groove-os lesz, mint az első", fogalmazott az antiMusicnak a frontember. „A Led Zeppelin is groove-os volt, a Rolling Stones is groove-os. Legyünk őszinték: a Black Country Communion egy rock'n'roll banda, a második lemez pedig az első albumunk második része lesz. De ahogy mindenki tudja, soha nem írom meg kétszer ugyanazt a nótát. Nagyon, nagyon, nagyon keményen melóztam ezeken a dalokon, akárcsak a Black Countryn is. Most azonban kicsit több időm volt megírni őket."

A Black Country Communion december legvégén két brit bulin élőben is debütált, a szerencsések Wolverhamptonban és Londonban csíphették el az utóbbi évek egyik legerősebb összeállítása szupergroupját. Reménykedjünk benne, hogy a nyári turnén eljutnak ha nem is Magyarországra, de valahová a közelbe...

 

Hozzászólások 

 
#1 peti 2011-04-18 12:33
2011.07.16-án Bécsben fog játszani a BCC !!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.