Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Novemberben Bécsben játszik a Death To All

0823dtaŐsszel Európában turnézik a Death To All, a néhai Chuck Schuldiner egykori zenésztársait tömörítő formáció, amely – mint az nevében is benne van – a Death örökbecsű klasszikus dalait játssza koncertjein. Magyar koncert a jelenlegi állás szerint nem lesz, de Bécsben el lehet csípni a speciális csapatot.

A Death To All 2012-ben kezdte tevékenységét egy egyhetes amerikai turnéval, amelyen olyan nagyágyúk vettek részt, mint Gene Hoglan, Sean Reinert és Danny Walker dobosok, Steve DiGiorgio és Scott Clendenin basszusgitárosok, illetve Paul Masvidal, Shannon Hamm és Bobby Koelble gitárosok. Chuck énektémáiért az Abysmal Dawnból és a Bereftből ismert Charles Elliott, illetve Matt Harvey felelt – utóbbi az eredetileg választott Obscura torok, Steffen Kummerer helyére került be az utolsó pillanatban, amikor annak vízumproblémái akadtak közvetlenül a turné kezdete előtt alig több mint egy héttel. A vállalkozás természetesen óriási érdeklődés mellett futott le, így idén is volt folytatása, amelyen a klasszikus Human lemezét rögzített csapat három életben lévő tagja, azaz Paul Masvidal gitáros, Steve DiGiorgio basszer és Sean Reinert dobos szolgáltatta a hangszeres alapokat az első négy album dalaihoz, a Chuck helyén domborító énekes/gitáros pedig Max Phelps (Exist, Cynic) volt.

Egyelőre nem teljesen tiszta, kik vesznek majd részt a korábbi Death felállásokból a Death To All első európai turnéján, az azonban eldőlt, hogy a körút november 11-én indul Hamburgban, és november 30-án Belgiumban, Louvain-La-Neuve-ben zárul. Ugyan egy ideig úgy látszott, hogy egy budapesti koncert is befér a nagyágyúknak, most azonban az az állás, hogy a csapatot november 16-án Bécsben vagy november 17-én Prágában lehet majd elcsípni.

A tavalyi amerikai bulikról alább megtekinthető pár részlet.

 

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 grand magus 2013-08-23 16:07
Yessss! De hol marad a kettes Control Denied?
Idézet
 
 
+6 #1 suizidium 2013-08-23 12:16
Schuldiner for life!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.