Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nézd meg mindössze egy ezresért a The Darknesst Budapesten!

0713darknessÚjabb hegyaljás koncertet sikerült megmenteni és Budapestre hozni az elmaradó fesztivál helyett: július 17-én a Dürer Kertben játszik a brit The Darkness, az évezred első felének egyik kiemelkedően sikeres hard rock-formációja, méghozzá bagóért.

A brit The Darkness 2003-as Permission To Land című albuma mára amolyan kordokumentumnak számít, amelyen az I Believe In A Thing Called Love című sláger a Spinal Tap és a Queen meglehetősen sajátos, poénra vett kombinációját adta, és egyből belökte a köztudatba a Hawkins testvérek vezette bandát. A kétezres évek a sikerről, turnékról, díjakról és két, egyenként sokmillió példányban eladott albumról szólt a csapat számára, majd a túlzott rockandroll-életvitel miatt Justin Hawkins énekes és a többiek útjai egy időre elváltak egymástól. De ahogy a nagykönyvben megírták, a The Darkness végül ismét összeállt: 2011-es visszatérésük óta már két lemezt is rögzítettek, a legutóbbi idén júniusban jelent meg Last Of Our Kind címmel. És hogy teljes legyen Queen-párhuzam, tavasszal a zenekarhoz csatlakozott Roger Taylor fia, Rufus dobos, aki szerencsére nemcsak a nevet, de a tehetséget is megörökölte apjától.

A zenekar mindössze 1000, azaz egyezer forintért nézhető meg a Dürerben július 17-én, és az eseményre természetesen minden Kingdom of Hegyalja pénteki napijegy, valamint bérlet érvényes. További részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.